Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de aday adaylarına mülakat yapılıyor

SİYASET 19.11.2018 - 15:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’de aday adaylarına mülakat yapılıyor

AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan aday adaylarına yönelik mülakat yapılıyor.
  AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına yönelik mülakat çalışmaları başladı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında yapılan mülakatlara AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen katılıyor.   Belediye Başkan aday adaylarına AK Parti’den neden aday olduğu, projeleri ve çalışmaları gibi sorular sorulduğu öğrenildi.
AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanlığı tarafından belediye başkan aday adaylarına yönelik mülakat yapılıyor.

 

AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde İl, ilçe ve belde belediye başkan adaylarına yönelik mülakat çalışmaları başladı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında yapılan mülakatlara AK Parti Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve AK Parti Teşkilat Başkanı Serhat Sonugelen katılıyor.

 

Belediye Başkan aday adaylarına AK Parti’den neden aday olduğu, projeleri ve çalışmaları gibi sorular sorulduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.