MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de Aday Adaylık Başvuruları Başladı

SİYASET 24.04.2018 - 18:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’de Aday Adaylık Başvuruları Başladı

24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 27.Dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adaylık müracaatları başladı.
  AK Parti’de 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuruları bugün itibarıyla başladı. AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuruları 29 Nisan Pazar günü 24.00’e kadar devam edecek.   Aday Adaylık Başvuru Ücretleri Açıklandı   AK Parti’den 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen erkek adaylar için 6 bin lira, genç ve kadın aday adaylarından 3 bin lira ve engelli adaylardan ise bin lira başvuru ücreti alınacağı açıklandı.
24 Haziran 2018 Pazar günü yapılacak olan 27.Dönem milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Parti’de aday adaylık müracaatları başladı.

 

AK Parti’de 24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde aday adaylık başvuruları bugün itibarıyla başladı. AK Parti’de milletvekilliği aday adaylığı başvuruları 29 Nisan Pazar günü 24.00’e kadar devam edecek.

 

Aday Adaylık Başvuru Ücretleri Açıklandı

 

AK Parti’den 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde aday adayı olmak isteyen erkek adaylar için 6 bin lira, genç ve kadın aday adaylarından 3 bin lira ve engelli adaylardan ise bin lira başvuru ücreti alınacağı açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.