MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de bayramlaşma, Arefe günü yapılacak

SİYASET 09.08.2019 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti'de bayramlaşma, Arefe günü yapılacak

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
  AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının arife günü olan 10 Ağustos Cumartesi 14:30’da İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında yapılacak olan Bayramlaşma törenine, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirli vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

 

AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının arife günü olan 10 Ağustos Cumartesi 14:30’da İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında yapılacak olan Bayramlaşma törenine, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Dolaşmaz, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehirli vatandaşların yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.