MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de Bayramlaşma İkinci Gün Yapılacak

SİYASET 30.08.2017 - 11:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'de Bayramlaşma İkinci Gün Yapılacak

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.
  Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.   AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 02 Eylül 2017 Cumartesi günü 12.00-13.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.   Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti. 
Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

 

Kurban Bayramı dolayısıyla AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı’nda bayramlaşma töreni düzenlenecek.

 

AK Parti İl Teşkilatında geleneksel bayramlaşma programı, Kurban Bayramının ikinci günü olan 02 Eylül 2017 Cumartesi günü 12.00-13.00 saatleri arasında İl Başkanlığı binasında gerçekleştirilecek.

 

Bayramlaşma törenine, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Rauf Yanar, İl ve İlçe yönetimleri, kadın ve gençlik kolları yönetimleri, İl Genel ve Belediye Meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda partilinin katılması bekleniyor.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaklaşan Kurban Bayramını kutlayarak, bayramlaşma törenine tüm Nevşehir halkını davet etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.