Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ak Parti’de Beklenen Operasyonlar Başlıyor Mu ?

SİYASET 23.09.2016 - 21:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ak Parti’de Beklenen Operasyonlar Başlıyor Mu ?

Ak Parti’de FETÖ/PDY operasyonları siyaseti de içine almaya başladı.
Ak Parti’de FETÖ/PDY operasyonları siyaseti de içine almaya başladı.     İddialara göre bir büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.     Gözaltı haberi gizlenen büyükşehir belediye başkanının yaklaşık üç saat emniyette ifadesine başvurulduğu belirtiliyor.     Partinin zarar göreceği endişesiyle gizlenen gözaltının, AK Parti’de siyasi operasyonların başladığı yönünde kanaat oluştururken, sosyal medyada yankısı gecikmedi.     “Ak Parti'de operasyon bir çok il ve ilçe başkanları listede..!” Şeklinde paylaşımlar yapan sosyal medya kullanıcıları, “Siyasi ayaklara müdahale başladı..!” diye gelişmeleri takipçilerine duyurdu.    
Ak Parti’de FETÖ/PDY operasyonları siyaseti de içine almaya başladı.

Ak Parti’de FETÖ/PDY operasyonları siyaseti de içine almaya başladı.

 

 

İddialara göre bir büyükşehir belediye başkanı gözaltına alındı.

 

 

Gözaltı haberi gizlenen büyükşehir belediye başkanının yaklaşık üç saat emniyette ifadesine başvurulduğu belirtiliyor.

 

 

Partinin zarar göreceği endişesiyle gizlenen gözaltının, AK Parti’de siyasi operasyonların başladığı yönünde kanaat oluştururken, sosyal medyada yankısı gecikmedi.

 

 

“Ak Parti'de operasyon bir çok il ve ilçe başkanları listede..!”

Şeklinde paylaşımlar yapan sosyal medya kullanıcıları, “Siyasi ayaklara müdahale başladı..!” diye gelişmeleri takipçilerine duyurdu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.