Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de Belde Belediye Başkan adayları belli oldu

SİYASET 24.12.2018 - 22:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’de Belde Belediye Başkan adayları belli oldu

AK Parti’de belde belediye başkan adayları belli olurken açıklanacağı tarih bekleniyor.
  31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının ardından belde belediye başkan adayları da belli olurken resmi açıklanmanın yapılması bekleniyor.   AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının 26 Kasım Çarşamba günü açıklanacağı öğrenilirken AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına Belde Belediye Başkan adaylarını açıklanabilir denilmesinin ardından açıklanacak. AK Parti’de mevcut belde belediye başkanlarının çoğunluğu ile devam edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer alırken sürpriz isimlerin belediye başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.   AK Parti’de mevcut belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti’de geçmiş dönemlerde çeşitli kademelerde hizmet etmiş isimlerinde aday gösterilmediği ve ilk kez aday adaylık başvurusu yapan ve AK Parti’de belli bir geçmişi olmayan isimlerin aday gösterildiği öğrenildi.   AK Parti Belde Belediye Başkan adaylarını çok yakında açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin.
AK Parti’de belde belediye başkan adayları belli olurken açıklanacağı tarih bekleniyor.

 

31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti’de ilçe belediye başkan adaylarının ardından belde belediye başkan adayları da belli olurken resmi açıklanmanın yapılması bekleniyor.

 

AK Parti İlçe Belediye Başkan adaylarının 26 Kasım Çarşamba günü açıklanacağı öğrenilirken AK Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığına Belde Belediye Başkan adaylarını açıklanabilir denilmesinin ardından açıklanacak. AK Parti’de mevcut belde belediye başkanlarının çoğunluğu ile devam edilmeyeceği gelen bilgiler arasında yer alırken sürpriz isimlerin belediye başkan adayı olarak açıklanması bekleniyor.

 

AK Parti’de mevcut belediye başkanlarının yanı sıra AK Parti’de geçmiş dönemlerde çeşitli kademelerde hizmet etmiş isimlerinde aday gösterilmediği ve ilk kez aday adaylık başvurusu yapan ve AK Parti’de belli bir geçmişi olmayan isimlerin aday gösterildiği öğrenildi.

 

AK Parti Belde Belediye Başkan adaylarını çok yakında açıklayacağız. Bizi takip etmeye devam edin.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.