MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de Grup Başkanı Yeniden Başbakan Binali Yıldırım Oldu

SİYASET 24.05.2017 - 13:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’de Grup Başkanı Yeniden Başbakan Binali Yıldırım Oldu

Başbakan Binali Yıldırım, 300 oyla AK Parti’nin yeniden grup başkanı seçildi.
Başbakan Binali Yıldırım, 300 oyla AK Parti’nin yeniden grup başkanı seçildi.  AK Parti’nin grup başkanı, bugün Mecliste gerçekleştirilen kapalı grup toplantısıyla belli oldu. 21 Mayıs’taki 3. Olağanüstü Büyük Kongre ile AK Parti’de bayrak değişimi yaşandı. Başbakan Yıldırım, genel başkanlık koltuğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bıraktı. Bu değişim Türkiye’de yeni bir süreç başlattı. Kongrede sadece genel başkan değişmedi, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine girişin adımı da atıldı.  Yıldırım’ın grup başkanı seçilmesi için 5 grup başkanvekili tarafından öneri sunuldu. Önerinin onaylanmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım tekrar grup başkanı seçildi.   
Başbakan Binali Yıldırım, 300 oyla AK Parti’nin yeniden grup başkanı seçildi.

Başbakan Binali Yıldırım, 300 oyla AK Parti’nin yeniden grup başkanı seçildi. 


AK Parti’nin grup başkanı, bugün Mecliste gerçekleştirilen kapalı grup toplantısıyla belli oldu. 21 Mayıs’taki 3. Olağanüstü Büyük Kongre ile AK Parti’de bayrak değişimi yaşandı. Başbakan Yıldırım, genel başkanlık koltuğunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a bıraktı. Bu değişim Türkiye’de yeni bir süreç başlattı. Kongrede sadece genel başkan değişmedi, cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine girişin adımı da atıldı. 


Yıldırım’ın grup başkanı seçilmesi için 5 grup başkanvekili tarafından öneri sunuldu. Önerinin onaylanmasının ardından Başbakan Binali Yıldırım tekrar grup başkanı seçildi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.