MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de İl Başkanı kim olacak?

SİYASET 26.01.2021 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti’de İl Başkanı kim olacak?

AK Parti’de İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın ardından kimin il başkanı olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.
  AK Parti’de geçtiğimiz hafta belli olması beklenirken adaylarından birinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak görüşmenin iptal olmasının ardından adayların karantina süreci sona erdi.   AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı için, Muhammed Fevzi Aygün, Ali Kemikkıran, Süleyman Özgün ve Mustafa Körükçü isimlerinden kimin 7.olağan kongrede aday olacağı merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmenin ne zaman olacağı ise henüz netlik kazanmadı.
AK Parti’de İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın ardından kimin il başkanı olacağı merak konusu olmaya devam ediyor.

 

AK Parti’de geçtiğimiz hafta belli olması beklenirken adaylarından birinin korona virüs testinin pozitif çıkmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yapılacak görüşmenin iptal olmasının ardından adayların karantina süreci sona erdi.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı için, Muhammed Fevzi Aygün, Ali Kemikkıran, Süleyman Özgün ve Mustafa Körükçü isimlerinden kimin 7.olağan kongrede aday olacağı merakla beklenirken Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmenin ne zaman olacağı ise henüz netlik kazanmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.