MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de İlçe Kongreleri Başlıyor

SİYASET 27.10.2017 - 14:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'de İlçe Kongreleri Başlıyor

Nevşehir AK Parti Teşkilatlarında İlçe kongreleri hafta sonu itibariyle başlıyor.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 04 Temmuz itibariyle başlayan 6. Olağan kongre sürecinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.   Kongre süreci kapsamında Delege seçimleri, Belde ve İlçe Başkanlıkları atamalarının tamamlandığını belirten İl Başkanı Yanar, hafta sonu itibariyle de ilçe kongrelerini başlatacaklarını söyledi.   Yanar, Kasım ayı içerisinde İlçe kongrelerin tamamlayacaklarını, il kongresinin tarihinin ise ilçe kongrelerinin ardından belli olacağını ifade etti.   Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, yaptığı açıklamada, “04 Temmuz itibariyle 6. Olağan Kongre sürecimiz başlamıştır. Olağan Kongre sürecimizde üyelerimiz delegelerimizi seçti, Genel Merkezimiz tarafından Belde ve İlçe Başkanlıklarımızın atamaları gerçekleştirildi. İnşallah hafta sonu itibariyle kongrelerimizi başlatıyoruz. Kasım ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirmiş olacağız ve Kasım ayının yarısından sonra Türkiye genelindeki il kongreleri başlayacak. İl kongreleri en geç Şubat ayına kadar tamamlanmış olacaktır.” dedi.   Nevşehir’deki ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresini planlayacaklarını kaydeden Yanar, “İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla İl kongremizin tarihini planlayacağız. Genel merkezimizin onayıyla planlama yürürlüğe girecek ve o planlamaya uygun olarak il kongremizin tarihi kesinlik kazanacak” diye konuştu.   Nevşehir Ak Parti’nin kongrelerinin bir şölen havası içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Yanar, açıklamalarına şu şekilde devam etti:   “Geçmiş dönemlerde bütün kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yapmıştık. Kongrelerimiz şölen havası içerisinde, birlik beraberliğin tavan yaptığı bir ortamda yapıldığından kongrelerimiz genellikle mümkün olduğunca tek liste halinde olur. Bu bir zorlama değildir. Bunu uzlaşarak yapıyoruz. Karşılıklı konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz”. 
Nevşehir AK Parti Teşkilatlarında İlçe kongreleri hafta sonu itibariyle başlıyor.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 04 Temmuz itibariyle başlayan 6. Olağan kongre sürecinin yoğun bir şekilde devam ettiğini söyledi.

 

Kongre süreci kapsamında Delege seçimleri, Belde ve İlçe Başkanlıkları atamalarının tamamlandığını belirten İl Başkanı Yanar, hafta sonu itibariyle de ilçe kongrelerini başlatacaklarını söyledi.

 

Yanar, Kasım ayı içerisinde İlçe kongrelerin tamamlayacaklarını, il kongresinin tarihinin ise ilçe kongrelerinin ardından belli olacağını ifade etti.

 

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar, yaptığı açıklamada, “04 Temmuz itibariyle 6. Olağan Kongre sürecimiz başlamıştır. Olağan Kongre sürecimizde üyelerimiz delegelerimizi seçti, Genel Merkezimiz tarafından Belde ve İlçe Başkanlıklarımızın atamaları gerçekleştirildi. İnşallah hafta sonu itibariyle kongrelerimizi başlatıyoruz. Kasım ayı içerisinde ilçe kongrelerimizi bitirmiş olacağız ve Kasım ayının yarısından sonra Türkiye genelindeki il kongreleri başlayacak. İl kongreleri en geç Şubat ayına kadar tamamlanmış olacaktır.” dedi.

 

Nevşehir’deki ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından il kongresini planlayacaklarını kaydeden Yanar, “İlçe kongrelerimizin tamamlanmasıyla İl kongremizin tarihini planlayacağız. Genel merkezimizin onayıyla planlama yürürlüğe girecek ve o planlamaya uygun olarak il kongremizin tarihi kesinlik kazanacak” diye konuştu.

 

Nevşehir Ak Parti’nin kongrelerinin bir şölen havası içerisinde gerçekleştiğini sözlerine ekleyen Yanar, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

 

“Geçmiş dönemlerde bütün kongrelerimizi bir şölen havası içerisinde yapmıştık. Kongrelerimiz şölen havası içerisinde, birlik beraberliğin tavan yaptığı bir ortamda yapıldığından kongrelerimiz genellikle mümkün olduğunca tek liste halinde olur. Bu bir zorlama değildir. Bunu uzlaşarak yapıyoruz. Karşılıklı konuşarak ideal ölçüler içerisinde bir yönetim oluşturmaya çalışıyoruz. Bu kongre sürecinde de yine bunu başaracağımızı düşünüyoruz”. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.