Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'de Kongre Hazırlıkları Aralıksız Devam Ediyor

SİYASET 05.01.2018 - 00:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'de Kongre Hazırlıkları Aralıksız Devam Ediyor

AK Parti İl Başkanlığı 6 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan 6.olağan il kongresine hazırlanıyor.
    6 Ocak Cumartesi günü yapılan olan 6.olağan İl kongresi için AK Parti teşkilatı aralıksız çalışıyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı kongre öncesinde İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Damat İbrahim Paşa spor salonunda yapılan son hazırlıkları inceledi.   Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı kongrede her şeyin eksiksiz olarak hazırlanması için çalışan AK Parti yönetimi hazırlamış oldukları pankartlar ile de Nevşehir’den tüm Türkiye’ye mesaj vermeye hazırlanıyorlar. 
AK Parti İl Başkanlığı 6 Ocak Cumartesi günü yapılacak olan 6.olağan il kongresine hazırlanıyor.

 

 

6 Ocak Cumartesi günü yapılan olan 6.olağan İl kongresi için AK Parti teşkilatı aralıksız çalışıyor. Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı kongre öncesinde İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Damat İbrahim Paşa spor salonunda yapılan son hazırlıkları inceledi.

 

Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı kongrede her şeyin eksiksiz olarak hazırlanması için çalışan AK Parti yönetimi hazırlamış oldukları pankartlar ile de Nevşehir’den tüm Türkiye’ye mesaj vermeye hazırlanıyorlar. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.