MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de kongre heyecanı başlıyor

SİYASET 22.02.2020 - 08:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti’de kongre heyecanı başlıyor

AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün itibarıyla ilçe kongreleri başlıyor.
  AK Parti 7.Olağan kongre süreci bugün saat 11.00’de Derinkuyu İlçe kongresi ile başlıyor. Derinkuyu’da başlayacak olan ilçe kongre heyecanı Acıgöl ve Gülşehir’de yapılacak olan ilçe kongreleri ile devam edecek.   AK Parti’de bugün başlayan ilçe kongrelerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve belediye başkanlarının katılması bekleniyor.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından bugün itibarıyla ilçe kongreleri başlıyor.

 

AK Parti 7.Olağan kongre süreci bugün saat 11.00’de Derinkuyu İlçe kongresi ile başlıyor. Derinkuyu’da başlayacak olan ilçe kongre heyecanı Acıgöl ve Gülşehir’de yapılacak olan ilçe kongreleri ile devam edecek.

 

AK Parti’de bugün başlayan ilçe kongrelerine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ın yanı sıra AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe ve belediye başkanlarının katılması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.