MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

SİYASET 18.11.2018 - 17:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’de temayül yoklaması yapıldı

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediye Başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.
  AK Parti İl Başkanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda Nevşehir Belediye Başkan aday adayları ve ilçe belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. AK Parti MKYK üyesi Harun Karaca’nın başkanlığında yapılan temayül yoklamasında oylar an ve an Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne düşerken partililerin oy verme işlemleri esnasında oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.   AK Parti’de sona eren temayül yoklaması sonrasında AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan açıklamasında, “Komisyon Başkanlığını gerçekleştirdiğim Nevşehir temayül yoklamasını tamamladık. Aday adaylarımıza, Nevşehir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
AK Parti İl Başkanlığı tarafından Nevşehir Belediye Başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı.

 

AK Parti İl Başkanlığı tarafından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi salonunda Nevşehir Belediye Başkan aday adayları ve ilçe belediye başkan aday adayları için temayül yoklaması yapıldı. AK Parti MKYK üyesi Harun Karaca’nın başkanlığında yapılan temayül yoklamasında oylar an ve an Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın önüne düşerken partililerin oy verme işlemleri esnasında oldukça heyecanlı olduğu gözlemlendi.

 

AK Parti’de sona eren temayül yoklaması sonrasında AK Parti MKYK üyesi Harun Karacan açıklamasında, “Komisyon Başkanlığını gerçekleştirdiğim Nevşehir temayül yoklamasını tamamladık. Aday adaylarımıza, Nevşehir’imize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.