Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'den Flaş Af ve Gri Memurluk Açıklaması !

GÜNCEL 10.08.2016 - 21:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'den Flaş Af ve Gri Memurluk Açıklaması !

AK Parti Parti Sözcüsü Yasin Aktay, genel af ile ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.
AK Parti Parti Sözcüsü Yasin Aktay, genel af ile ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay MYK toplantısı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.     GRİ MEMURLUK ÇALIŞMASI YOK AK Partili Yasin Aktay, "Gri memurluk çalışması henüz yok, tüm maksat bu hain şebekenin ayıklanmasıdır" dedi.     GRİ MEMURLUK 70 bine yakın memur açığa alındı. Bunlarında tamamı görevden alınmayacak. Ayrımı yapmak için de böyle bir ayrım yapılacağı söylenmişti.       AF ÇIKACAK MI "DETAYALARINI BİLEMİYORUM" AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, gazetecilerin af çıkacağı yönünde çalışmalar yapıldığı iddialarını sorması üzerine, "Detaylarını çok fazla bilemeyeceğim şu anda. Adalet Bakanlığı'nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" diye konuştu."     "BİR TAKIM ÇALIŞMALARIN YAPILDIĞINI BİLİYORUZ" Adalet Bakanlığı'nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.  
AK Parti Parti Sözcüsü Yasin Aktay, genel af ile ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

AK Parti Parti Sözcüsü Yasin Aktay, genel af ile ilgili ortaya atılan iddialara açıklık getirdi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Yasin Aktay MYK toplantısı sonrası gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

GRİ MEMURLUK ÇALIŞMASI YOK

AK Partili Yasin Aktay, "Gri memurluk çalışması henüz yok, tüm maksat bu hain şebekenin ayıklanmasıdır" dedi.

 

 

GRİ MEMURLUK

70 bine yakın memur açığa alındı. Bunlarında tamamı görevden alınmayacak. Ayrımı yapmak için de böyle bir ayrım yapılacağı söylenmişti.

 

 

 

AF ÇIKACAK MI

"DETAYALARINI BİLEMİYORUM"

AK Parti Sözcüsü Yasin Aktay, gazetecilerin af çıkacağı yönünde çalışmalar yapıldığı iddialarını sorması üzerine, "Detaylarını çok fazla bilemeyeceğim şu anda. Adalet Bakanlığı'nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" diye konuştu."

 

 

"BİR TAKIM ÇALIŞMALARIN YAPILDIĞINI BİLİYORUZ"

Adalet Bakanlığı'nın bünyesinde cezaevlerinin durumu, suç ve ceza dengesindeki adaleti bozmayacağı bir takım çalışmaların yapıldığını biliyoruz. Bu çalışmalar kısa süre içerisinde bitirilecek ve kamuoyu ile paylaşılacaktır" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.