MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti’den Nevşehirspor’a Destek Ziyareti

SİYASET 13.01.2018 - 17:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti’den Nevşehirspor’a Destek Ziyareti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirsporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz, Aksaray Belediyespor maçı öncesinde Nevşehirsporlu futbolcuları ziyaret etti. İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz futbolculara yarın ki maç öncesinde başarılar dilerken tüm Nevşehir’in arkalarında olduğunu söyledi.   Ziyarette Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yöneticilerde hazır bulundu.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehirsporlu futbolculara moral ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz, Aksaray Belediyespor maçı öncesinde Nevşehirsporlu futbolcuları ziyaret etti. İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz futbolculara yarın ki maç öncesinde başarılar dilerken tüm Nevşehir’in arkalarında olduğunu söyledi.

 

Ziyarette Nevşehirspor Kulüp Başkanı Salih Dirikoç ve yöneticilerde hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.