Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti'den NEVÜ Öğrencilerine Hoşgeldiniz Ziyareti

SİYASET 27.09.2018 - 08:52, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti'den NEVÜ Öğrencilerine Hoşgeldiniz Ziyareti

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ dedi.
  Milletvekili Yücel Menekşe beraberinde AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ile birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti. Menekşe ve Yanar’ı ziyaretlerinde NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Fatih Mehmet Sürmeli karşıladı.   Ülkenin değişik bölgelerinden NEVÜ’ye eğitim-öğretim görmeye gelen öğrenciler ile kampüs içerisinde bir süre görüşen Menekşe, öğrencilere Nevşehir’i ve NEVÜ’yü tercih etmelerinden dolayı ayrıca teşekkür etti. Menekşe, “Tarih ile iç içe olan bu güzel şehrimizde siz birbirinden değerli  gençlere ev sahipliği yapmak bizlere ayrıca mutluluk ve heyecan veriyor. Sizler bizlerin ve bu ülkenin geleceği, güvencesisiniz.  Üniversitemiz de yeni bir üniversite olmasına rağmen her yönüyle donanımlı ve kaliteli bir üniversite. Bizler her daim sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir istek veya talepleriniz olması halinde bunları bizlere her zaman iletebilirsiniz. Şimdiden sizlere eğitim-öğretiminiz başta olmak üzere hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.   Menekşe ve Yanar daha sonra Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı tarafından NEVÜ kampüsü içerisinde açılan stantları ziyaret etti.  
AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) öğrencilerine ‘Hoş geldiniz’ dedi.

 

Milletvekili Yücel Menekşe beraberinde AK Parti İl Başkanı M. Rauf Yanar ile birlikte 2018-2019 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini ziyaret etti. Menekşe ve Yanar’ı ziyaretlerinde NEVÜ Genel Sekreteri Nihat Çavuşoğlu, Personel Daire Başkanı Mehmet Şükrü Velioğlu ve İdari Mali İşler Daire Başkanı Fatih Mehmet Sürmeli karşıladı.

 

Ülkenin değişik bölgelerinden NEVÜ’ye eğitim-öğretim görmeye gelen öğrenciler ile kampüs içerisinde bir süre görüşen Menekşe, öğrencilere Nevşehir’i ve NEVÜ’yü tercih etmelerinden dolayı ayrıca teşekkür etti. Menekşe, “Tarih ile iç içe olan bu güzel şehrimizde siz birbirinden değerli  gençlere ev sahipliği yapmak bizlere ayrıca mutluluk ve heyecan veriyor. Sizler bizlerin ve bu ülkenin geleceği, güvencesisiniz.  Üniversitemiz de yeni bir üniversite olmasına rağmen her yönüyle donanımlı ve kaliteli bir üniversite. Bizler her daim sizlerin yanınızda olmaya devam edeceğiz. Herhangi bir istek veya talepleriniz olması halinde bunları bizlere her zaman iletebilirsiniz. Şimdiden sizlere eğitim-öğretiminiz başta olmak üzere hayatınızda başarılar diliyorum” dedi.

 

Menekşe ve Yanar daha sonra Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü, Üniversiteli AK Gençlik (ÜNİAK) ile Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Nevşehir İl Başkanlığı tarafından NEVÜ kampüsü içerisinde açılan stantları ziyaret etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.