MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Derinkuyu Teşkilatı, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

SİYASET 10.01.2018 - 20:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Derinkuyu Teşkilatı, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Derinkuyu AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan bir heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
  Gerçekleşen ziyarete Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyesi Hanefi Bostan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.   Ziyarette Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy, Parti Teşkilatının çalışmaları hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgiler verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkür etti.   Yapılan bir süre sohbetin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.
Derinkuyu AK Parti İlçe Teşkilatı’ndan bir heyet, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

 

Gerçekleşen ziyarete Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy, Derinkuyu İl Genel Meclis Üyesi Hanefi Bostan ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

 

Ziyarette Derinkuyu AK Parti İlçe Başkanı Bülent Aksoy, Parti Teşkilatının çalışmaları hakkında Vali İlhami Aktaş’a bilgiler verdi ve kendilerini kabullerinden dolayı da teşekkür etti.

 

Yapılan bir süre sohbetin ardından ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.