Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Hangi Belediye Başkan Aday Adayı İçin Çalışıyor?

İLÇELER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.11.2013 - 10:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Hangi Belediye Başkan Aday Adayı İçin Çalışıyor?

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Gülşehir'de Belediye Başkan Aday adayı bolluğu yaşanıyor. Kapatılan belediye başkanlarının hepsinin de Gülşehir Belediye Başkanlığı'na göz koyduğu ilçede en çok merak edilen konuların başında ise İlçe Başkanı Kadir Salman'ın kimi desteklediği. www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun'a muhalif olduğu ve bu konuda da Salman'ın kendine yakın bir aday adayının belediye başkan adayı gösterilmesi için çalıştığı bilgilerini edindik. Şimdi Nevşehir'de Haberin Merkezi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak soruyoruz. AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna kendinize yakın bir aday adayını belediye başkan adayı yapmak için mi kullanıyorsunuz? Sizin için her şey Gülşehir İlçesi mi yoksa her şey kendinize yakın bir belediye başkan adayı mı? 

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerinde Gülşehir'de Belediye Başkan Aday adayı bolluğu yaşanıyor. Kapatılan belediye başkanlarının hepsinin de Gülşehir Belediye Başkanlığı'na göz koyduğu ilçede en çok merak edilen konuların başında ise İlçe Başkanı Kadir Salman'ın kimi desteklediği.

www.lalehaber.com haber sitesi olarak yapmış olduğu araştırmalar sonucunda Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'ın Gülşehir Belediye Başkanı Mustafa Dursun'a muhalif olduğu ve bu konuda da Salman'ın kendine yakın bir aday adayının belediye başkan adayı gösterilmesi için çalıştığı bilgilerini edindik.

Şimdi Nevşehir'de Haberin Merkezi olan www.lalehaber.com haber sitesi olarak soruyoruz. AK Parti İlçe Başkanlığı koltuğuna kendinize yakın bir aday adayını belediye başkan adayı yapmak için mi kullanıyorsunuz? Sizin için her şey Gülşehir İlçesi mi yoksa her şey kendinize yakın bir belediye başkan adayı mı? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.