Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Şimdi Ne Yapacak?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.12.2013 - 11:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Şimdi Ne Yapacak?

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'a parti içinde ve Gülşehir'e büyük tepkiler var. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak ilk Hakan Yaman'ı desteklemiş ancak yapmış olduğu oyun bozulunca şimdi de İstanbul'da yaşayan Rasim Koç'u Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermeye çalışıyor. Peki Gülşehir gibi ilçede ithal bir belediye başkan adayını Kadir Salman neden istiyor ve Gülşehir'de amacı ne halk tarafından merak ediliyor. AK Parti Gülşehir ilçe başkanı Kadir Salman'ın bunca yaptıklarından sonra parti içinde şuanda ne gibi çalışmalar yaptığı ve bir C planını nasıl devreye sokacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.   AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman her zaman ki gibi kaçmaya devam edecek ama biz gene de kendisine soruyoruz?   Gülşehir ilçesinde kendi krallığını mı ilan etmek istiyorsunuz? AK Parti Hakan Yaman ve Rasim Koç dışında aday gösterir ise ne yapacaksınız? Sizin istediğiniz aday Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmezse siz Ak Parti'yi desteklemeyecek misiniz? Halka hizmet Hakk'a hizmet sözünü ne zaman unuttunuz? Gülşehir'de aday belirleme yetkisini size kim verdi ?  Neden çıkıp bir açıklama yapamıyorsunuz? Tüm bu gelişmeler yaşanırken halen neden istifa edemediniz? Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylarının yüzüne nasıl bakıyorsunuz? Nevşehir'de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Salman'a sormuş olduğumuz sorulara halen cevap almayacağımızı biliyoruz. Ancak sayın Salman'a bir çift sözümüz var. gülşehir halkı koltuk sevdası peşinde olanları istemiyor halk sadece Gülşehir'e hizmet istiyor. Bilmiyoruz siz bunun ne kadar farkındasınız. (Haberin Devamı Yarın)
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman'a parti içinde ve Gülşehir'e büyük tepkiler var. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak ilk Hakan Yaman'ı desteklemiş ancak yapmış olduğu oyun bozulunca şimdi de İstanbul'da yaşayan Rasim Koç'u Gülşehir Belediye Başkan adayı olarak göstermeye çalışıyor. Peki Gülşehir gibi ilçede ithal bir belediye başkan adayını Kadir Salman neden istiyor ve Gülşehir'de amacı ne halk tarafından merak ediliyor. AK Parti Gülşehir ilçe başkanı Kadir Salman'ın bunca yaptıklarından sonra parti içinde şuanda ne gibi çalışmalar yaptığı ve bir C planını nasıl devreye sokacağı ise merak konusu olmaya devam ediyor.
 
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman her zaman ki gibi kaçmaya devam edecek ama biz gene de kendisine soruyoruz?
 
Gülşehir ilçesinde kendi krallığını mı ilan etmek istiyorsunuz?
AK Parti Hakan Yaman ve Rasim Koç dışında aday gösterir ise ne yapacaksınız?
Sizin istediğiniz aday Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmezse siz Ak Parti'yi desteklemeyecek misiniz?
Halka hizmet Hakk'a hizmet sözünü ne zaman unuttunuz?
Gülşehir'de aday belirleme yetkisini size kim verdi ?
 Neden çıkıp bir açıklama yapamıyorsunuz?
Tüm bu gelişmeler yaşanırken halen neden istifa edemediniz?
Gülşehir Belediye Başkan Aday Adaylarının yüzüne nasıl bakıyorsunuz?

Nevşehir'de haberin merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak Salman'a sormuş olduğumuz sorulara halen cevap almayacağımızı biliyoruz. Ancak sayın Salman'a bir çift sözümüz var. gülşehir halkı koltuk sevdası peşinde olanları istemiyor halk sadece Gülşehir'e hizmet istiyor. Bilmiyoruz siz bunun ne kadar farkındasınız.

(Haberin Devamı Yarın)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.