Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı’nda Neler Oluyor?

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.11.2013 - 14:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı’nda Neler Oluyor?

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman tarafından temayül yoklaması öncesi partililere Belediye Başkan Aday Adaylığında Hakan Yaman ve Rasim Koç’a oy vermeleri konusunda namus sözü verdirmesi halen gündemde ki yerini koruyor. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman ise halen bu iddialara cevap verebilmiş değil. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman’ın  bu iddialara halen çıkıp cevap verememesi ise Gülşehir halkı tarafından Salman’ın seçim öncesi bu tür çalışmalar içerisinde olduğunu kabullendiği söylemlerini  ayyuka çıkartıyor. Diğer yandan AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayları ise İlçe Başkanı Kadir Salman'ın bu tarz bir girişim içinde bulunmasından dolayı son derece rahatsız oldukları öğrenilirken gözler AK Parti İl Başkanlığı'na çevrilmiş durumda. AK Parti Gülşehir ilçe başkanlığında tüm bunlar yaşanırken AK Parti İl Başkanlığı ise bu konuda sessizliğini koruma devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı olarak Gülşehir’de yaşanan bu olaylara ne zaman ve nasıl bir tavır sergileyeceği kamu oyu tarafından merak ediliyor. 
Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman tarafından temayül yoklaması öncesi partililere Belediye Başkan Aday Adaylığında Hakan Yaman ve Rasim Koç’a oy vermeleri konusunda namus sözü verdirmesi halen gündemde ki yerini koruyor. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman ise halen bu iddialara cevap verebilmiş değil. AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Kadir Salman’ın  bu iddialara halen çıkıp cevap verememesi ise Gülşehir halkı tarafından Salman’ın seçim öncesi bu tür çalışmalar içerisinde olduğunu kabullendiği söylemlerini  ayyuka çıkartıyor. Diğer yandan AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday Adayları ise İlçe Başkanı Kadir Salman'ın bu tarz bir girişim içinde bulunmasından dolayı son derece rahatsız oldukları öğrenilirken gözler AK Parti İl Başkanlığı'na çevrilmiş durumda.
AK Parti Gülşehir ilçe başkanlığında tüm bunlar yaşanırken AK Parti İl Başkanlığı ise bu konuda sessizliğini koruma devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığı olarak Gülşehir’de yaşanan bu olaylara ne zaman ve nasıl bir tavır sergileyeceği kamu oyu tarafından merak ediliyor. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.