Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sonunda Belli Oldu

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2014 - 18:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sonunda Belli Oldu

AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Merkez İlçe yönetiminden Mustafa Rauf Yanar atandı. Yanar Merkez İlçe Başkanlığı’nda siyasi ve hukuk işleri başkanlığı görevinde bulunuyordu. AK Parti tarafından Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Rauf Yanar konusunda önümüzde ki günlerde bir basın toplantısı yapılması bekleniyor. Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mustafa Rauf Yanar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. 
AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevine Merkez İlçe yönetiminden Mustafa Rauf Yanar atandı. Yanar Merkez İlçe Başkanlığı’nda siyasi ve hukuk işleri başkanlığı görevinde bulunuyordu. AK Parti tarafından Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Rauf Yanar konusunda önümüzde ki günlerde bir basın toplantısı yapılması bekleniyor.

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com haber sitesi olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığına atanan Mustafa Rauf Yanar’a yeni görevinde başarılar diliyoruz. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.