MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya ziyaret

SİYASET 15.03.2019 - 21:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’dan Rektör Bağlı’ya ziyaret

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.
  Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, kendilerine eşlik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’ten oluşan heyet ile birlikte NEVÜ’yü ziyaret etti. Ziyaretlerinde kendilerini NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş karşıladı.   Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta ve beraberindekileri makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine üniversitenin fiziki yapılanması, akademik ve idari personel sayısı ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.   Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta ise, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesin başta bilimsel alanda yürüttüğü çalışmalar ile bulunduğu şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik ortaya koymuş olduğu projelerin takdire şayan olduğu ifade etti.   Rektör Bağlı ile bir süre görüşen, ziyaret sonunda üniversite şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’ya  günün anısına Rektör Bağlı plaket takdiminde bulundu.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta ve beraberindekiler ayrıca NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen ‘Ben Vecihi Hürkuş’ isimli tiyatro gösterisini izledi.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’yı ziyaret etti.

 

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Nevşehir’e gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, kendilerine eşlik eden AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı, AK Parti Nevşehir Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç’ten oluşan heyet ile birlikte NEVÜ’yü ziyaret etti. Ziyaretlerinde kendilerini NEVÜ Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, Genel Sekreter Nihat Çavuşoğlu, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Ümit Eğribaş karşıladı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta ve beraberindekileri makamında ağırlayan ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Mazhar Bağlı, kendilerine üniversitenin fiziki yapılanması, akademik ve idari personel sayısı ile yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

 

Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta ise, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesin başta bilimsel alanda yürüttüğü çalışmalar ile bulunduğu şehrin ve bölgenin kalkınmasına yönelik ortaya koymuş olduğu projelerin takdire şayan olduğu ifade etti.

 

Rektör Bağlı ile bir süre görüşen, ziyaret sonunda üniversite şeref defterine duygu ve düşüncelerini yazan Genel Başkan Yardımcısı Dr. Leyla Şahin Usta’ya  günün anısına Rektör Bağlı plaket takdiminde bulundu.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Usta ve beraberindekiler ayrıca NEVÜ Kültür ve Kongre Merkezinde sahnelenen ‘Ben Vecihi Hürkuş’ isimli tiyatro gösterisini izledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.