Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Ürgüp'te

SİYASET 07.02.2019 - 23:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya Ürgüp'te

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya partisinin seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir programının ardından Ürgüp’e geldi.
  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya partisinin seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir programının ardından Ürgüp’e geldi.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir’deki programının ardından AK Parti Ürgüp Seçim Bürosunu ziyaret ederek 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Adayı Ecz. Mehmet Aktürk'e destek istedi.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'ya ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve partililer eşlik etti.   Burada kısa bir konuşma yapan Fatma Betül Sayan Kaya ‘Biz yedi 24 milletimizin emrin de milletimizin hizmetindeyiz. Bu dönem özellikle Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestomuzda açıkladığı gibi gönül belediyeciliğinde en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık. Ürgüp’te genç bir belediye başkan adayımız var. İnşallah Ürgüp’ü çok güzel hizmetlere kavuşturacak. Özellikle bu dönemde kadınların, çocukların, gençlerin yeni projelerle desteklenen bir gönül belediyeciliğini de Türkiye genelinde başlatmış olacağız. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik diyen Cumhurbaşkanımızın izinde onun liderliğinde ülkemizi çok daha güçlü yerlere taşımak için hem yerelde hem genelde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Nevşehir halkı AK Parti'den memnun. İnşallah desteğini de verecek. Biz inanıyoruz ki 31 Mart akşamında Nevşehir'den Ankara'ya güçlü bir destek gelecek. Hem Nevşehir'de hem ilçelerde hepsinde çok güzel sonuçlar alacağız. Nevşehir yeniden AK Parti'ye desteğini bekliyoruz" diye konuştu.  
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya partisinin seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir programının ardından Ürgüp’e geldi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya partisinin seçim çalışmaları kapsamında geldiği Nevşehir programının ardından Ürgüp’e geldi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya, Nevşehir’deki programının ardından AK Parti Ürgüp Seçim Bürosunu ziyaret ederek 31 Mart 2019 Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde AK Parti Adayı Ecz. Mehmet Aktürk'e destek istedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya'ya ziyaretlerinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen ve partililer eşlik etti.

 

Burada kısa bir konuşma yapan Fatma Betül Sayan Kaya ‘Biz yedi 24 milletimizin emrin de milletimizin hizmetindeyiz. Bu dönem özellikle Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestomuzda açıkladığı gibi gönül belediyeciliğinde en güzel hizmetleri yapmak için yola çıktık. Ürgüp’te genç bir belediye başkan adayımız var. İnşallah Ürgüp’ü çok güzel hizmetlere kavuşturacak. Özellikle bu dönemde kadınların, çocukların, gençlerin yeni projelerle desteklenen bir gönül belediyeciliğini de Türkiye genelinde başlatmış olacağız. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik diyen Cumhurbaşkanımızın izinde onun liderliğinde ülkemizi çok daha güçlü yerlere taşımak için hem yerelde hem genelde hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Nevşehir halkı AK Parti'den memnun. İnşallah desteğini de verecek. Biz inanıyoruz ki 31 Mart akşamında Nevşehir'den Ankara'ya güçlü bir destek gelecek. Hem Nevşehir'de hem ilçelerde hepsinde çok güzel sonuçlar alacağız. Nevşehir yeniden AK Parti'ye desteğini bekliyoruz" diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.