MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, AK Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

SİYASET 24.10.2017 - 19:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ünal, AK Parti Teşkilatını Ziyaret Etti

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.
  AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.   Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Akademik yıl açılışına katılmak üzere Nevşehir’e gelen Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, Partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Mahir Ünal, burada Partililere hitap etti.   Ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal’a teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 6. Olağan kongre süreci kapsamında İlçe Başkan atamalarının devam ettiğini söyledi.   Nevşehir’in siyasi açıdan örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken Yanar; “Şehrimiz, doğası, kültürü ve tarihi dokusuyla dünyada nadir şehirlerden biri olmasının yanı sıra siyaset olarak ta örnek bir şehirdir. Partimiz kurulduğundan bu yana İl Belediyemiz bizde ve her genel seçimde oylarımızı artırarak, 3 vekil çıkardık. Son genel seçimlerimizde 63 ve Cumhurbaşkanlığı halk oylamasında ise 65 oy aldık. Teşkilat performans sistemlerinde ilk üç sıradayız. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, bütün kademe teşkilatlarımızla şehrimizde partimizin çıtasını yükseltmek için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Akademik yıl açılışına katılmak üzere Nevşehir’e gelen Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal, Partisinin İl Başkanlığını ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, parti yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılanan Mahir Ünal, burada Partililere hitap etti.

 

Ziyarette, Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal’a teşkilat çalışmaları hakkında bilgi veren AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 6. Olağan kongre süreci kapsamında İlçe Başkan atamalarının devam ettiğini söyledi.

 

Nevşehir’in siyasi açıdan örnek bir şehir olduğuna dikkat çeken Yanar; “Şehrimiz, doğası, kültürü ve tarihi dokusuyla dünyada nadir şehirlerden biri olmasının yanı sıra siyaset olarak ta örnek bir şehirdir. Partimiz kurulduğundan bu yana İl Belediyemiz bizde ve her genel seçimde oylarımızı artırarak, 3 vekil çıkardık. Son genel seçimlerimizde 63 ve Cumhurbaşkanlığı halk oylamasında ise 65 oy aldık. Teşkilat performans sistemlerinde ilk üç sıradayız. Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, il genel ve belediye meclis üyelerimiz, bütün kademe teşkilatlarımızla şehrimizde partimizin çıtasını yükseltmek için yoğun çaba sarf ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.