Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Yanar'ı ziyaret etti

SİYASET 07.12.2019 - 19:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, Yanar'ı ziyaret etti

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.
  AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz partisinin İç Anadolu Dış İlişkiler Bölge toplantısına katılmak üzere geldiği Nevşehir’de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilk olarak AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Yılmaz daha sonra ise partinin anı defterini imzaladı. İl Başkanı Yanar tarafından ise Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a günün anısına anfora hediye edildi.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz daha sonra ise İl Başkanlığı toplantı salonunda partililer ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.   AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ziyaretine AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı’da eşlik etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret ederek burada partililer ile bir araya geldi.

 

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz partisinin İç Anadolu Dış İlişkiler Bölge toplantısına katılmak üzere geldiği Nevşehir’de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada ilk olarak AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek parti çalışmaları hakkında bilgiler alan Yılmaz daha sonra ise partinin anı defterini imzaladı. İl Başkanı Yanar tarafından ise Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’a günün anısına anfora hediye edildi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz daha sonra ise İl Başkanlığı toplantı salonunda partililer ile bir araya gelerek bir süre sohbet etti.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın ziyaretine AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe, Belediye Başkanı Rasim Arı’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.