Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Ev Ev Evet İçin Çalışıyor

SİYASET 27.02.2017 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Ev Ev Evet İçin Çalışıyor

Köy Köy Hane Hane gezip bilgilendirme faaliyetlerine AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, referandum startını erken verdi.
Köy Köy Hane Hane gezip bilgilendirme faaliyetlerine AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, referandum startını erken verdi.   Referandumda neden “Evet” oyu vereceklerini ev ev geze geze anlatacaklarını söyleyen AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, “Önümüzde ki süreçte ev ziyaretlerinin yanı sıra referandum için Genel Merkez talimatıyla mahallelerimizde Genç Kürsü programları düzenleyeceğiz...Neden Evet dediğimizi bu programlarla anlatacağız.   Geçen hafta Gaziantep’de ilçe başkanları olarak eğitim çalışmamızı Gençlik Kolları Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirdik   Döndükten sonra ayağımızın tozuyla ilçemizde edindiğimiz bilgileri hane hane dolaşarak vatandaşlarımızla istişare ediyoruz.   Sayın Bahçeli'nin dediği gibi Türklüğün Bekası için Genel Başkanımızın dediği gibi Yeni Türkiye için Evet Güçlü Türkiye için Evet demeye gücümüz yettiğince anlatacağız.   Biz Nevşehir’e İnanıyoruz... Belkide bu referandum benim Gençlik Kolları başkanı olarak son seçimim olacak. Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi ülkemizin bekası için yapılacak referandumda da kampanya boyunca sahalarda olmaya devam edeceğiz. Tek gayemiz millet tek hedefimiz Evet…” açıklamasında bulundu.  
Köy Köy Hane Hane gezip bilgilendirme faaliyetlerine AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, referandum startını erken verdi.

Köy Köy Hane Hane gezip bilgilendirme faaliyetlerine AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları, referandum startını erken verdi.

 

Referandumda neden “Evet” oyu vereceklerini ev ev geze geze anlatacaklarını söyleyen AK Parti Gülşehir Gençlik Kolları Başkanı Yüksel Bilgiç, “Önümüzde ki süreçte ev ziyaretlerinin yanı sıra referandum için Genel Merkez talimatıyla mahallelerimizde Genç Kürsü programları düzenleyeceğiz...Neden Evet dediğimizi bu programlarla anlatacağız.

 

Geçen hafta Gaziantep’de ilçe başkanları olarak eğitim çalışmamızı Gençlik Kolları Genel Başkanımızın katılımıyla gerçekleştirdik

 

Döndükten sonra ayağımızın tozuyla ilçemizde edindiğimiz bilgileri hane hane dolaşarak vatandaşlarımızla istişare ediyoruz.

 

Sayın Bahçeli'nin dediği gibi Türklüğün Bekası için Genel Başkanımızın dediği gibi Yeni Türkiye için Evet Güçlü Türkiye için Evet demeye gücümüz yettiğince anlatacağız.

 

Biz Nevşehir’e İnanıyoruz... Belkide bu referandum benim Gençlik Kolları başkanı olarak son seçimim olacak. Bugüne kadar her seçimde olduğu gibi ülkemizin bekası için yapılacak referandumda da kampanya boyunca sahalarda olmaya devam edeceğiz. Tek gayemiz millet tek hedefimiz Evet…” açıklamasında bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.