Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Gülşehir İlçe Kongresi Yapıldı

SİYASET 04.11.2017 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Gülşehir İlçe Kongresi Yapıldı

AK Parti Gülşehir 6.olağan ilçe kongresi Belediye düğün salonunda yapıldı.
  AK Parti Gülşehir ilçe kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.   Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kongrede yaptığı konuşmada,  Bugün burada kutlu davamız Gülşehir kongremizi yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Fatih başkana ve yönetimine hayırlı olsun. Görevi devreden Kürşad başkan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde AK Sevdalılarımızla bir aradayız. Milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak seçilen Fatih Çiftçi’ye ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.   Gülşehir İlçe Başkanlığına kongreye tek liste halinde katılan Fatih Çiftçi AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığına seçildi. 
AK Parti Gülşehir 6.olağan ilçe kongresi Belediye düğün salonunda yapıldı.

 

AK Parti Gülşehir ilçe kongresine AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları ve partililer katıldı.

 

Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver kongrede yaptığı konuşmada,  Bugün burada kutlu davamız Gülşehir kongremizi yapmak için toplanmış bulunuyoruz. Fatih başkana ve yönetimine hayırlı olsun. Görevi devreden Kürşad başkan ve yönetimine hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz burada yaptığı konuşmada, “Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde AK Sevdalılarımızla bir aradayız. Milletimizin teveccühü ile Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Gülşehir 6. Olağan İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız olarak seçilen Fatih Çiftçi’ye ve ilçe yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

 

Gülşehir İlçe Başkanlığına kongreye tek liste halinde katılan Fatih Çiftçi AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığına seçildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.