Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Hafta Sonunda 4 İlçe Kongresini Yapacak

SİYASET 01.11.2017 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Hafta Sonunda 4 İlçe Kongresini Yapacak

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Buna göre, hafta sonu dört İlçe de daha kongre yapılacak.
  Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Buna göre, hafta sonu dört İlçe de daha kongre yapılacak.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, Acıgöl İlçesi ile başlayan 6. Olağan kongre sürecinin hafta sonu Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Kozaklı ile devam edeceğini belirtti.   AK Parti’de kongrelerin birlik ve beraberliğin temini açısından son derece önemli olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Yanar, “Teşkilatlar kongrelerle yeni bir heyecan kazanır. Partimizde şu anda kongre sürecinde yeni bir heyecan kazanıyor. Bu güne kadar AK Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizden bu kadar büyük teveccüh almıştır. Yine gerçekleştirilen hizmetlerle milletimizin teveccühünü alacaktır. Bu vesile ile 6. Olağan Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine görevlerinde inde başarılar diliyorum” dedi.   Yanar, 04 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Hacıbektaş, yine aynı gün saat 14.00’de Gülşehir İlçelerinin, 05 Kasım Pazar günü ise, saat 11.00’de Avanos, saat 15.00’de ise Kozaklı İlçelerinin kongrelerinin yapılacağına dikkat çekerek; “tüm hemşerilerimizi kongrelerimize, bizimle aynı heyecanı yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu. 
Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Buna göre, hafta sonu dört İlçe de daha kongre yapılacak.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi Nevşehir İl teşkilatında kongre süreci devam ediyor. Buna göre, hafta sonu dört İlçe de daha kongre yapılacak.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, yaptığı açıklamada, Acıgöl İlçesi ile başlayan 6. Olağan kongre sürecinin hafta sonu Hacıbektaş, Gülşehir, Avanos ve Kozaklı ile devam edeceğini belirtti.

 

AK Parti’de kongrelerin birlik ve beraberliğin temini açısından son derece önemli olduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Yanar, “Teşkilatlar kongrelerle yeni bir heyecan kazanır. Partimizde şu anda kongre sürecinde yeni bir heyecan kazanıyor. Bu güne kadar AK Parti gerçekleştirdiği hizmetlerle milletimizden bu kadar büyük teveccüh almıştır. Yine gerçekleştirilen hizmetlerle milletimizin teveccühünü alacaktır. Bu vesile ile 6. Olağan Kongrelerimizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ilçe başkanlarımıza ve yönetimlerine görevlerinde inde başarılar diliyorum” dedi.

 

Yanar, 04 Kasım Cumartesi günü saat 11.00’de Hacıbektaş, yine aynı gün saat 14.00’de Gülşehir İlçelerinin, 05 Kasım Pazar günü ise, saat 11.00’de Avanos, saat 15.00’de ise Kozaklı İlçelerinin kongrelerinin yapılacağına dikkat çekerek; “tüm hemşerilerimizi kongrelerimize, bizimle aynı heyecanı yaşamaya davet ediyorum” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.