MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Heyeti Gülşehir'de Ziyaretlerde Bulundu

SİYASET 02.08.2018 - 18:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Heyeti Gülşehir'de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Gülşehir İlçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, beraberinde Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte Gülşehir İlçesini ziyaret etti.   İlk olarak Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti heyeti burada İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Teşkilat mensupları ile kısa bir istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti İL Başkanı Yanar ve Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe daha sonra cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK parti heyeti esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.   AK Parti İl Başkanı Yanar, seçimden seçime değil sık sık halkla bir araya geldiklerini belirterek; “Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan, seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi devam ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz” dedi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe Gülşehir İlçesinde bir takım ziyaret ve incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, beraberinde Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte Gülşehir İlçesini ziyaret etti.

 

İlk olarak Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti heyeti burada İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Teşkilat mensupları ile kısa bir istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti İL Başkanı Yanar ve Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe daha sonra cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK parti heyeti esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar, seçimden seçime değil sık sık halkla bir araya geldiklerini belirterek; “Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan, seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi devam ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.