Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Heyeti, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

SİYASET 10.05.2018 - 17:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Heyeti, Kapadokya Gazeteciler Cemiyetini Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberinde ki heyet, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberinde ki heyet, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ve cemiyet yöneticileri ile görüştü.   24 Haziran da yapılacak olan 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan heyet, seçim hazırlıkları konusunda da bilgiler aktardı.   Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete çalışmalarında başarılar diledi.  
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberinde ki heyet, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M. Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ve beraberinde ki heyet, Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ve cemiyet yöneticileri ile görüştü.

 

24 Haziran da yapılacak olan 27. Dönem Nevşehir Milletvekili Genel Seçimlerine ilişkin görüş alışverişinde bulunan heyet, seçim hazırlıkları konusunda da bilgiler aktardı.

 

Kapadokya Gazeteciler Cemiyeti Başkan Vekili Coşkun Sağlamdin ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, heyete çalışmalarında başarılar diledi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.