MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor

SİYASET 28.07.2018 - 21:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti Heyeti, Ziyaretlerine Devam Ediyor

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Merkeze bağlı ve belde ve köylerde bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte ilk olarak Merkeze bağlı Kaymaklı Beldesini ziyaret etti. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve belde halkı ile bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK parti heyeti belde halkının taleplerini dinledi. Daha sonra Merkeze bağlı Çardak Köyü’ne geçen İl Başkanı Yanar, Milletvekili Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Avşar, burada taziye evi temel atma törenine katılarak, halka buluştu.   Son olarak Kavak Beldesini ziyaret eden AK Parti heyeti, burada Belediye Başkanı Celal Yiğit ile birlikte belde halkının istek ve taleplerini dinledi.   AK Parti İl Başkanı Yanar, sık sık halkla bir araya geldiklerini belirten Yanar; “Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan, seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi devam ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz” dedi.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte Merkeze bağlı ve belde ve köylerde bir takım gezi ve incelemelerde bulundu.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, beraberinde Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar ile birlikte ilk olarak Merkeze bağlı Kaymaklı Beldesini ziyaret etti. Kaymaklı Belediye Başkanı Halit Elma ve belde halkı ile bir araya geldi. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK parti heyeti belde halkının taleplerini dinledi. Daha sonra Merkeze bağlı Çardak Köyü’ne geçen İl Başkanı Yanar, Milletvekili Açıkgöz ve Merkez İlçe Başkanı Avşar, burada taziye evi temel atma törenine katılarak, halka buluştu.

 

Son olarak Kavak Beldesini ziyaret eden AK Parti heyeti, burada Belediye Başkanı Celal Yiğit ile birlikte belde halkının istek ve taleplerini dinledi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar, sık sık halkla bir araya geldiklerini belirten Yanar; “Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan, seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi devam ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.