Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Ak Parti İl Başkanı Belde Teşkilat Yönetim Toplantılarında

SİYASET 25.11.2016 - 19:38, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Ak Parti İl Başkanı Belde Teşkilat Yönetim Toplantılarında

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, belde yönetim toplantılarına katılarak, teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, belde yönetim toplantılarına katılarak, teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.   Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen belde yönetim toplantılarına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve belde koordinatörleri söz konusu toplantılarda istişarelerde bulunuyor.   Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı beldelerinin yanı sıra bağlı ilçelerdeki AK Parti belde teşkilatlarının olağan belde yönetim toplantılarına da katılan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, öncelikli olarak beldelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra, gelişen son siyasi gelişmelere ilişkin olarak da parti teşkilat mensupları ile de değerlendirmelerde bulunuyor.   Tanrıver yaptığı açıklamada, bu tür çalışmaları oldukça fazla önemsediklerini belirterek “ Nevşehir’de aktif bir siyaseti ortaya koyan AK Parti, gerek il merkezi ve gerekse ilçe, belde ve köylerde aktif siyaset anlayışı geliştirme yolunda emin adımlarla yürüyor. Bu istişareler bundan sonraki dönemlerde de sürdürülecektir” dedi.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, belde yönetim toplantılarına katılarak, teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, belde yönetim toplantılarına katılarak, teşkilat mensupları ile bir araya geliyor.

 

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen belde yönetim toplantılarına katılarak teşkilat mensupları ile bir araya gelen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ve belde koordinatörleri söz konusu toplantılarda istişarelerde bulunuyor.

 

Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı beldelerinin yanı sıra bağlı ilçelerdeki AK Parti belde teşkilatlarının olağan belde yönetim toplantılarına da katılan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, öncelikli olarak beldelerde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerinin yanı sıra, gelişen son siyasi gelişmelere ilişkin olarak da parti teşkilat mensupları ile de değerlendirmelerde bulunuyor.

 

Tanrıver yaptığı açıklamada, bu tür çalışmaları oldukça fazla önemsediklerini belirterek “ Nevşehir’de aktif bir siyaseti ortaya koyan AK Parti, gerek il merkezi ve gerekse ilçe, belde ve köylerde aktif siyaset anlayışı geliştirme yolunda emin adımlarla yürüyor. Bu istişareler bundan sonraki dönemlerde de sürdürülecektir” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.