Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Aygün Ailesine Taziye

SİYASET 19.04.2017 - 12:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Aygün Ailesine Taziye

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver bir taziye mesajı yayımladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver bir taziye mesajı yayımladı.    AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Barosu Avukatlarından Ali Aygün ve Eğitim Birsen Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün'ün evladı Av. Muhammed Furkan Aygün’ün trafik kazası sonucu hayatındı kaybetmesini derin bir üzüntü içinde öğrendiklerini belirtti.   AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, yayımladığı taziye mesajında; “Meslektaşımız Av. Ali Aygün'ün ve Eğitim Birsen yönetim kurulu üyemiz Fatma Aygün'ün evladı Av. Muhammed Furkan Aygün trafik kazası sonucu genç yaşta yaşamını yitirmiştir. Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine ve sevdiklerine sabır versin” dedi.  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver bir taziye mesajı yayımladı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver bir taziye mesajı yayımladı. 

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir Barosu Avukatlarından Ali Aygün ve Eğitim Birsen Yönetim Kurulu Üyesi Fatma Aygün'ün evladı Av. Muhammed Furkan Aygün’ün trafik kazası sonucu hayatındı kaybetmesini derin bir üzüntü içinde öğrendiklerini belirtti.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, yayımladığı taziye mesajında; “Meslektaşımız Av. Ali Aygün'ün ve Eğitim Birsen yönetim kurulu üyemiz Fatma Aygün'ün evladı Av. Muhammed Furkan Aygün trafik kazası sonucu genç yaşta yaşamını yitirmiştir. Allah rahmet eylesin. Rabbim ailesine ve sevdiklerine sabır versin” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.