MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Tanrıver,“Kazada Ölen Vatandaşlarımızın Acısını Paylaşıyorum”

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.11.2014 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver,“Kazada Ölen Vatandaşlarımızın Acısını Paylaşıyorum”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir- Acıgöl yolunda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan öğretmenler için taziye ve baş bağlığı mesajı yayınladı. AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir- Acıgöl yolunda bu sabah saatlerinde yaşanan elim kazadan büyük bir üzüntü duyduğunu mesajında dile getirerek, kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü ile öğretmenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, yakınlarına da sabır temennisinde bulundu. Tanrıver mesajında şunları dile getirdi ; “Öğretmen ve öğrencileri taşıyan servis aracıyla yolcu otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü başta olmak üzere, öğretmenlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyoruz. Bu acıların bir daha yaşanmaması ortak bir dileğimizdir. Yaralı öğretmen kardeşlerimizin de biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.”  
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir- Acıgöl yolunda meydana gelen elim trafik kazasında hayatını kaybeden ve yaralanan öğretmenler için taziye ve baş bağlığı mesajı yayınladı.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Nevşehir- Acıgöl yolunda bu sabah saatlerinde yaşanan elim kazadan büyük bir üzüntü duyduğunu mesajında dile getirerek, kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü ile öğretmenlere Allah’ tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilerken, yakınlarına da sabır temennisinde bulundu.
Tanrıver mesajında şunları dile getirdi ; “Öğretmen ve öğrencileri taşıyan servis aracıyla yolcu otobüsünün kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü başta olmak üzere, öğretmenlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar, yakınlarına da sabır diliyoruz. Bu acıların bir daha yaşanmaması ortak bir dileğimizdir. Yaralı öğretmen kardeşlerimizin de biran önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum.”  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.