MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Başsağlığı Mesajı

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2015 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Başsağlığı Mesajı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat Mehmet Ali Tanrıver, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör eyleminin, insanlığa karşı işlenmiş bir ağır suç olduğunu belirtti. AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin, "Hain saldırıyı kınıyor, şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz millete başsağlığı diliyorum" dedi. Tanrıver’in mesajı şöyle; “İstanbul'da meydana gelen ve değerli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiği saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu suçu işleyenler asla insan olamaz. Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Hain saldırıyı kınıyor, Şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum." Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Avukat Mehmet Ali Tanrıver, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör eyleminin, insanlığa karşı işlenmiş bir ağır suç olduğunu belirtti.

AK Parti İl Başkanı Tanrıver, Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edilmesine ilişkin, "Hain saldırıyı kınıyor, şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve aziz millete başsağlığı diliyorum" dedi.

Tanrıver’in mesajı şöyle; “İstanbul'da meydana gelen ve değerli savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın hayatını kaybettiği saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bu, insanlığa karşı işlenmiş bir suçtur. Bu suçu işleyenler asla insan olamaz. Ülkemizde barış, kardeşlik ve huzur ortamının güçlendiği bir dönemde, terör örgütü hain eylemleriyle kalleş yüzünü bir kez daha göstermiştir. Bu hain saldırı kardeşliğimizi asla zayıflatmayacaktır. Gücümüzü, kardeşliğimizi muhafaza ederek bir kez daha göstereceğiz. Birliğimiz sayesinde bütün engelleri aşacağız. Bu alçak saldırılar, milletimizin sahip olduğu birlik ve beraberliğini bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yıkmaya yetmeyecektir. Hain saldırıyı kınıyor, Şehit savcımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve yargı camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum."


Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.