Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Özel Röportaj Yok

SİYASET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.07.2014 - 18:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Tanrıver’den Özel Röportaj Yok

NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Ak Partide 12 yıllık bir geleneği daha değiştirdi.   Geçtiğimiz günlerde Partinin bol sarı renkli tabelasını beyaz rengin ağırlıklı bir hale dönüştüren, Parti içerisinde bir takım yeniliklere de imza atan İl Başkanı M. Ali Tanrıver, gündeme dair kendisine soru sormak, röportaj yapmak isteyen gazetecileri geri çeviriyor.   Tanrıver, geçtiğimiz günlerde düzenlenen iftar yemeğinde o yemeğe katılan çoğu Ak Parti İl Başkanlığı makamının yolunu, koridorunu bile bilmeyen gazetecilerle istişare yapmış. Orada alınan karar doğrultusunda artık gazetecilerle en az ayda bir kez bir araya gelip gündemi değerlendirip açıklamalarda bulunacakmış. O nedenle de bundan böyle sıcak bir gündem konusu ile ilgili açıklama almak istediğinizde İl Başkanı M. Ali Tanrıver’e ulaşmanız pek mümkün olmayacak görünüyor.   Gündeme dair konularla ilgili sorular yöneltip Özel bir röportaj yapalım talebimizi alınan söz konusu karar doğrultusunda geri çeviren İl Başkanı Tanrıver’in 12 Yıllık süre gelen geleneği değiştiren bu uygulaması muhtemelen bayram sonunda hayata geçirilecek. Peki Ülkenin ve İlimizin sıcak gündemi ile ilgili sorular o zamana kadar ne olacak?.   Bu eleştirimizi dikkate alır mı bilinmez ama, ülke ve Nevşehir gündemine dair aklımızda olan, birkaç soruyu sıralayalım. Olur ya Eleştirimize Sayın Başkan belki hak verip cevaplamak lütfunda bulunur;   ·        Ak Parti Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne yapıyor?.   ·        Başbakan Tayyip Erdoğan seçim gezileri için Nevşehir’e gelecek mi?.   ·        Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Irak’ta süren Müslümanlara uygulanan Vahşet’in karşısında Türkiye Cumhuriyetinin İktidarı gerektiği gibi dik durabiliyor mu?. Ak Parti İktidarının dış politikada başarılı olduğuna inanıyor mu?.   ·        Ak Parti kadın kolları başkanının atama sürecinde gelinen son durum ne?.   ·        Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Nevşehir’de hedeflenen oy oranı ne?. Kendisinin ve yönetiminin, hatta yeni göreve atanan ilçe başkanlarının da ilk sınavı olacak Cumhurbaşkanlığı seçimindeki bir başarısızlığın ardından tavrı ne olur?.   ·        Kendisi ve Yönetimini O makamın ağırlığını kaldırabilecek yeterlilikte görüyor mu?.
NEVŞEHİR(MHA) Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıver, Ak Partide 12 yıllık bir geleneği daha değiştirdi.
 
Geçtiğimiz günlerde Partinin bol sarı renkli tabelasını beyaz rengin ağırlıklı bir hale dönüştüren, Parti içerisinde bir takım yeniliklere de imza atan İl Başkanı M. Ali Tanrıver, gündeme dair kendisine soru sormak, röportaj yapmak isteyen gazetecileri geri çeviriyor.
 
Tanrıver, geçtiğimiz günlerde düzenlenen iftar yemeğinde o yemeğe katılan çoğu Ak Parti İl Başkanlığı makamının yolunu, koridorunu bile bilmeyen gazetecilerle istişare yapmış. Orada alınan karar doğrultusunda artık gazetecilerle en az ayda bir kez bir araya gelip gündemi değerlendirip açıklamalarda bulunacakmış. O nedenle de bundan böyle sıcak bir gündem konusu ile ilgili açıklama almak istediğinizde İl Başkanı M. Ali Tanrıver’e ulaşmanız pek mümkün olmayacak görünüyor.
 
Gündeme dair konularla ilgili sorular yöneltip Özel bir röportaj yapalım talebimizi alınan söz konusu karar doğrultusunda geri çeviren İl Başkanı Tanrıver’in 12 Yıllık süre gelen geleneği değiştiren bu uygulaması muhtemelen bayram sonunda hayata geçirilecek. Peki Ülkenin ve İlimizin sıcak gündemi ile ilgili sorular o zamana kadar ne olacak?.
 
Bu eleştirimizi dikkate alır mı bilinmez ama, ülke ve Nevşehir gündemine dair aklımızda olan, birkaç soruyu sıralayalım. Olur ya Eleştirimize Sayın Başkan belki hak verip cevaplamak lütfunda bulunur;
 
·        Ak Parti Teşkilatları Cumhurbaşkanlığı seçimi için ne yapıyor?.
 
·        Başbakan Tayyip Erdoğan seçim gezileri için Nevşehir’e gelecek mi?.
 
·        Filistin’de, Suriye’de, Doğu Türkistan’da, Irak’ta süren Müslümanlara uygulanan Vahşet’in karşısında Türkiye Cumhuriyetinin İktidarı gerektiği gibi dik durabiliyor mu?. Ak Parti İktidarının dış politikada başarılı olduğuna inanıyor mu?.
 
·        Ak Parti kadın kolları başkanının atama sürecinde gelinen son durum ne?.
 
·        Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Nevşehir’de hedeflenen oy oranı ne?. Kendisinin ve yönetiminin, hatta yeni göreve atanan ilçe başkanlarının da ilk sınavı olacak Cumhurbaşkanlığı seçimindeki bir başarısızlığın ardından tavrı ne olur?.
 
·        Kendisi ve Yönetimini O makamın ağırlığını kaldırabilecek yeterlilikte görüyor mu?.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.