Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar’a Destek Çığ Gibi Artarak Devam Ediyor

SİYASET 27.06.2018 - 16:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar’a Destek Çığ Gibi Artarak Devam Ediyor

24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti’nin 2 milletvekili çıkarmasının ardından İl Başkanı Yanar’a Nevşehir’de destek çığ gibi artarak devam ediyor.
24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından CHP’ye bir milletvekilliği gitmesinin ardından bazı kesimler AK Parti İl Yönetimini eleştirmesinin ardından sosyal medyadan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’a destek artarak devam ediyor. Başta  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe olmak üzere bir çok partili partisiz her kesimden İl Başkanı Yanar’a destek artarak devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan destek mesajında bulunan AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, 24 Haziran seçimleri sürecinde dur durak bilmeden AK davamız için sıkmadık el girmedik gönül bırakmayan Türkiye’nin En Genç İl Başkanı olan Mustafa Rauf Yanar’a teşekkürü bir borç bilirim. Durmak yok yola devam mesajı yayımlarken partililerden de Yanar’a destek çığ gibi artarak devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.   İşte Yanar’a gelen destek mesajlarından bazıları;
24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından AK Parti’nin 2 milletvekili çıkarmasının ardından İl Başkanı Yanar’a Nevşehir’de destek çığ gibi artarak devam ediyor.

24 Haziran Pazar günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinin ardından CHP’ye bir milletvekilliği gitmesinin ardından bazı kesimler AK Parti İl Yönetimini eleştirmesinin ardından sosyal medyadan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’a destek artarak devam ediyor. Başta  AK Parti Nevşehir milletvekili Yücel Menekşe olmak üzere bir çok partili partisiz her kesimden İl Başkanı Yanar’a destek artarak devam ediyor. Sosyal medya hesaplarında paylaşılan destek mesajında bulunan AK Parti milletvekili Yücel Menekşe, 24 Haziran seçimleri sürecinde dur durak bilmeden AK davamız için sıkmadık el girmedik gönül bırakmayan Türkiye’nin En Genç İl Başkanı olan Mustafa Rauf Yanar’a teşekkürü bir borç bilirim. Durmak yok yola devam mesajı yayımlarken partililerden de Yanar’a destek çığ gibi artarak devam etmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İşte Yanar’a gelen destek mesajlarından bazıları;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.