MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar’a sevgi seli

SİYASET 31.12.2020 - 10:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl Başkanı Yanar’a sevgi seli

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarına adeta sevgi seli yağdı.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, kamuoyu ile 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşım sonrasında taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan mesajlar alması dikkatlerden kaçmadı.   AK Parti İl Başkanı Yanar son olarak yaptığı paylaşımda, “ Dünden beri güzel temennilerini arayarak, yazarak paylaşan gönül dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah her birinizi tek tek ziyarete gelip ayrıca teşekkür edeceğim. Şimdilik kalın sağlıcakla. Bizimkisi bir aşk hikayesi” sözlerini paylaştı. Yanar’ın bu paylaşımı kısa süre de çok sayıda beni ve yorum alması sevgi selini bir kez daha göstermiş oldu.   İşte o paylaşıma  yapılan yorumların bazıları;
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarına adeta sevgi seli yağdı.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, kamuoyu ile 7.Olağan kongrede aday olmayacağını açıklamasının ardından sosyal medya hesaplarından da yaptığı paylaşım sonrasında taraflı tarafsız her kesimin takdirini toplayan mesajlar alması dikkatlerden kaçmadı.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar son olarak yaptığı paylaşımda, “ Dünden beri güzel temennilerini arayarak, yazarak paylaşan gönül dostlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah her birinizi tek tek ziyarete gelip ayrıca teşekkür edeceğim. Şimdilik kalın sağlıcakla. Bizimkisi bir aşk hikayesi” sözlerini paylaştı. Yanar’ın bu paylaşımı kısa süre de çok sayıda beni ve yorum alması sevgi selini bir kez daha göstermiş oldu.

 

İşte o paylaşıma  yapılan yorumların bazıları;

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.