MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Berat Kandilini kutladı

SİYASET 19.04.2019 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Berat Kandilini kutladı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Berat Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkının kandilini kutladı.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Berat Kandilinin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının da habercisi olduğunu belirterek; “Hayatımızın en güzel anlarını yaşadığımız mübarek kandil gecelerinden olan, kutsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan mübarek Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Tüm Nevşehirli hemşerilerimizin ve İslam Aleminin Kandili mübarek olsun” dedi.   Berat kandilinin dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile olduğunu ifade eden Yanar’ın mesajı şöyle;   “Berat gecesi, Müslümanlara vicdanını muhasebeye çekme, nefsini terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsattır. Her sene, Şaban ayının 15. Berat gecesinde, o yıl olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz bu gece çok ibadet, çok dua ederdi. Biz bu geceyi fırsat bilelim, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve din kardeşlerimize bol bol dua edelim. Gecenin dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile kaynağı olmasını temenni ediyorum. Mübarek 3 aylar içinde yer alan bu gecenin, başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum”
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Berat Kandili dolayısıyla yayımlamış olduğu mesajında Nevşehir halkının kandilini kutladı.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mustafa Rauf Yanar, Berat Kandilinin 11 Ayın Sultanı Ramazan ayının da habercisi olduğunu belirterek; “Hayatımızın en güzel anlarını yaşadığımız mübarek kandil gecelerinden olan, kutsiyetiyle gönüllerimize ilahi bereket bahşeden ve 11 Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi olan mübarek Berat Kandilini idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Tüm Nevşehirli hemşerilerimizin ve İslam Aleminin Kandili mübarek olsun” dedi.

 

Berat kandilinin dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile olduğunu ifade eden Yanar’ın mesajı şöyle;

 

“Berat gecesi, Müslümanlara vicdanını muhasebeye çekme, nefsini terbiye etme, kötülüklerden arınma ve hatalarını telafi için eşsiz bir fırsattır. Her sene, Şaban ayının 15. Berat gecesinde, o yıl olacak şeyler, ameller, ömürler, ölüm sebepleri, yükselmeler, alçalmalar, yani her şey Levh-i mahfuzda yazılır. Resulullah efendimiz bu gece çok ibadet, çok dua ederdi. Biz bu geceyi fırsat bilelim, kendimize, ailemize, sevenlerimize ve din kardeşlerimize bol bol dua edelim. Gecenin dargınlıkları, küskünlükleri, kırgınlıkları unutmak, barışı ve adaleti tesis etmek, dostluk ve kardeşliği pekiştirmek için önemli bir vesile kaynağı olmasını temenni ediyorum. Mübarek 3 aylar içinde yer alan bu gecenin, başta Türkiye olmak üzere İslam dünyasının beratına, insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını temenni ediyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.