Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, ‘Davamız Bir Yolumuz Bir’

SİYASET 23.06.2018 - 09:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, ‘Davamız Bir Yolumuz Bir’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakırlı ailenin misafiri oldu.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Diyarbakırlı ailenin misafiri oldu. Yanar ve Açıkgöz Diyarbakırlı aile ile 24 Haziran seçimlerini önemini konuşurken uzun uzun sohbet ettiler.   İl Başkanı Yanar, Diyarbakırlı ailemizin evine konuk olarak Bir olduğumuzu, Diri olduğumuzu, hep beraber Türkiye olduğumuzun istişaresini ve kucaklaşmasını yaptık. Davamız,yolumuz bir, Vakit Türkiye vakti” diye konuştu.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da eşlik etti.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz seçim çalışmaları kapsamında Diyarbakırlı ailenin misafiri oldu.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz yarın yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Diyarbakırlı ailenin misafiri oldu. Yanar ve Açıkgöz Diyarbakırlı aile ile 24 Haziran seçimlerini önemini konuşurken uzun uzun sohbet ettiler.

 

İl Başkanı Yanar, Diyarbakırlı ailemizin evine konuk olarak Bir olduğumuzu, Diri olduğumuzu, hep beraber Türkiye olduğumuzun istişaresini ve kucaklaşmasını yaptık. Davamız,yolumuz bir, Vakit Türkiye vakti” diye konuştu.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı’da eşlik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.