Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, ‘Durmak Yok Yola Devam’

SİYASET 02.07.2018 - 13:19, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, ‘Durmak Yok Yola Devam’

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.
    AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin mazbata törenin ardından AK Parti İl Başkanlığında istişare toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. 24 Haziran seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Yanar bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında belediye başkanları ile istişarelerde bulundu.   AK Parti İl Başkanı Yanar açıklamada, “ Milletvekillerimizin de katılımıyla belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. 24 Haziran seçimlerini değerlendirdiğimiz toplantıda bundan sonra yapacağımız çalışmaları konuştuk. AK Parti’nin sadece seçimden seçime halkın içinde olmadığını her zaman halk ile bütünleşen bir parti olduğunu belirttiğimiz toplantıda durmak yok yola devam sloganımızla gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında AK Parti milletvekilleri ve belediye başkanları istişare toplantısında bir araya geldi.

 

 

AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin mazbata törenin ardından AK Parti İl Başkanlığında istişare toplantısı yapıldı. AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Atilla Seçen, ilçe ve belde belediye başkanları katıldı. 24 Haziran seçimlerinde yaptıkları çalışmalardan dolayı belediye başkanlarına teşekkür eden İl Başkanı Yanar bundan sonra yapılması planlanan çalışmalar hakkında belediye başkanları ile istişarelerde bulundu.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar açıklamada, “ Milletvekillerimizin de katılımıyla belediye başkanlarımız ile bir araya geldik. 24 Haziran seçimlerini değerlendirdiğimiz toplantıda bundan sonra yapacağımız çalışmaları konuştuk. AK Parti’nin sadece seçimden seçime halkın içinde olmadığını her zaman halk ile bütünleşen bir parti olduğunu belirttiğimiz toplantıda durmak yok yola devam sloganımızla gece gündüz çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.