MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar Görevi Teslim Aldı

SİYASET 06.10.2017 - 10:51, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar Görevi Teslim Aldı

  AK Parti Nevşehir Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreni ile AK Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Mustafa Rauf Yanar görevi eski başkan Mehmet Ali Tanrıver’den aldı.   AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.   Devir teslim töreninde konuşma yapan AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “Bugün gerçekten Nevşehir’de tarihi bir gün yaşıyoruz. Ben İl Başkanlığına başladığımda da bugünün hayali ile yaşadım. İyi bir başlangıç yapıp çok güzel bir ekiple çalışma ve en sonunda da iyi bir şekilde devir teslim törenin çok arzuluyordum. Bugün bir devri gerçekleştiriyoruz. Gençlik Kollarında birlikte çalıştığım, gençlik kollarında emek veren kardeşime hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah ona nasip etti. Yine bu davanın başında yer aldı. Nevşehir’de en önde gitme iradesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı ve Cumhurbaşkanımız ile beraber artık Nevşehir’de temsilimizi kardeşim Mustafa Rauf Yanar yapacaktır. Bizler onun arkasındayız. Ben her daim onun yanındayım, neferiyim. Nerede isterse orada olmaya her daim çalışacağız” dedi.   AK Parti İl Başkanlığı görevini teslim alan Mustafa Rauf Yanar ise konuşmasında, “Bilindiği üzere aktif siyasete 27 Mart 2012 tarihinde merkez ilçe siyasi hukuk işleri başkanı olarak girdim. Bu kutlu davada şimdiye kadar AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve Nevşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görevlerimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Kıymetli abim Mehmet Ali Tanrıver’in yeni dönemde aday olmayacağını açıklaması üzerine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın ilimizde gerçekleştirmiş olduğu temayül çalışmalarında ve yine Genel Merkezimizin isteği ve yapılan istişareler sonucunda İl başkan aday olarak müracaatımı yapmış bulundum. 2 Ekim tarihinde teşkilatımızdan diğer İl başkan adaylarımız değerli büyüklerim Ali Kemikkıran, Edip Avşar ve Mehmet Yalçın ile birlikte genel merkezimize çağrıldım.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile teke tek görüşmeler neticesinde tarafıma AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. 2012 yılından bu yana omuz omuza gecemizi gündüzümüze katarak bu kutlu davaya beraber hizmet etiğimiz değerli büyüğüm İl Başkanım Mehmet Ali Tanrıver’den bayrak yarışını almanın haklı gururunu yaşıyorum.” Diye konuştu.   İl Başkanı Rauf Yanar’ın konuşmasının ardından ise AK Parti Nevşehir milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar görevi Mehmet Ali Tanrıver’den aldı.   AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni dua okunmasıyla sona erdi. 

 

AK Parti Nevşehir Başkanlığında düzenlenen devir teslim töreni ile AK Parti İl Başkanı olarak atanan Av. Mustafa Rauf Yanar görevi eski başkan Mehmet Ali Tanrıver’den aldı.

 

AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen devir teslim törenine AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, ilçe ve belde belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

 

Devir teslim töreninde konuşma yapan AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, “Bugün gerçekten Nevşehir’de tarihi bir gün yaşıyoruz. Ben İl Başkanlığına başladığımda da bugünün hayali ile yaşadım. İyi bir başlangıç yapıp çok güzel bir ekiple çalışma ve en sonunda da iyi bir şekilde devir teslim törenin çok arzuluyordum. Bugün bir devri gerçekleştiriyoruz. Gençlik Kollarında birlikte çalıştığım, gençlik kollarında emek veren kardeşime hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Allah ona nasip etti. Yine bu davanın başında yer aldı. Nevşehir’de en önde gitme iradesini Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı ve Cumhurbaşkanımız ile beraber artık Nevşehir’de temsilimizi kardeşim Mustafa Rauf Yanar yapacaktır. Bizler onun arkasındayız. Ben her daim onun yanındayım, neferiyim. Nerede isterse orada olmaya her daim çalışacağız” dedi.

 

AK Parti İl Başkanlığı görevini teslim alan Mustafa Rauf Yanar ise konuşmasında, “Bilindiği üzere aktif siyasete 27 Mart 2012 tarihinde merkez ilçe siyasi hukuk işleri başkanı olarak girdim. Bu kutlu davada şimdiye kadar AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı ve Nevşehir Belediyesi meclis üyesi olarak görevlerimi layıkıyla yapmaya çalıştım. Kıymetli abim Mehmet Ali Tanrıver’in yeni dönemde aday olmayacağını açıklaması üzerine Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın ilimizde gerçekleştirmiş olduğu temayül çalışmalarında ve yine Genel Merkezimizin isteği ve yapılan istişareler sonucunda İl başkan aday olarak müracaatımı yapmış bulundum. 2 Ekim tarihinde teşkilatımızdan diğer İl başkan adaylarımız değerli büyüklerim Ali Kemikkıran, Edip Avşar ve Mehmet Yalçın ile birlikte genel merkezimize çağrıldım.  Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile teke tek görüşmeler neticesinde tarafıma AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. 2012 yılından bu yana omuz omuza gecemizi gündüzümüze katarak bu kutlu davaya beraber hizmet etiğimiz değerli büyüğüm İl Başkanım Mehmet Ali Tanrıver’den bayrak yarışını almanın haklı gururunu yaşıyorum.” Diye konuştu.

 

İl Başkanı Rauf Yanar’ın konuşmasının ardından ise AK Parti Nevşehir milletvekilleri ve Belediye Başkanı Hasan Ünver birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar görevi Mehmet Ali Tanrıver’den aldı.

 

AK Parti İl Başkanlığında devir teslim töreni dua okunmasıyla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.