Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Kamuoyundan Büyük Takdir Topluyor

SİYASET 14.05.2018 - 14:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Kamuoyundan Büyük Takdir Topluyor

AK Parti İl Başkanlığı görevine başlamasıyla birlikte her kesime kucak açan Mustafa Rauf Yanar Nevşehir kamu oyununda büyük takdirini topluyor.
  2 Ekim 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar göreve başlamasıyla birlikte parti ayırmaksızın her kesimi kucaklayarak Nevşehir kamu oyununda büyük takdirini toplamaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığına atanmasının ardından ilk olarak yönetimiyle birlikte geçmiş dönemde AK Parti’de çeşitli görevler almış siyasileri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar daha sonra ise haftanın belirli günlerinde Nevşehir’de vatandaşların sorunlarını dinlemeye, onların istek ve taleplerini yerine getirmek için uzun bir mesai yapmaya başladı. AK Parti içerisinde de kimseyi kırmadan ben değil biz yönetimiyle İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Mustafa Rauf Yanar siyasete atılmayı düşünen gençlere de örnek olmaya devam ediyor.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar tüm bunların yanı sıra göreve gelmesinin ardından tıpkı seçim çalışmalarında olduğu gibi il, ilçe, belde ve köylerde de ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara sadece seçimden seçime değil her zaman biz sizlerleyiz mesajı da verirken bu davranışları Nevşehir’de taraflı tarafsız her kesimin takdirini topladı.
AK Parti İl Başkanlığı görevine başlamasıyla birlikte her kesime kucak açan Mustafa Rauf Yanar Nevşehir kamu oyununda büyük takdirini topluyor.

 

2 Ekim 2017 tarihinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar göreve başlamasıyla birlikte parti ayırmaksızın her kesimi kucaklayarak Nevşehir kamu oyununda büyük takdirini toplamaya devam ediyor. AK Parti İl Başkanlığına atanmasının ardından ilk olarak yönetimiyle birlikte geçmiş dönemde AK Parti’de çeşitli görevler almış siyasileri ziyaret eden AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar daha sonra ise haftanın belirli günlerinde Nevşehir’de vatandaşların sorunlarını dinlemeye, onların istek ve taleplerini yerine getirmek için uzun bir mesai yapmaya başladı. AK Parti içerisinde de kimseyi kırmadan ben değil biz yönetimiyle İl Başkanlığı görevini yürüten Avukat Mustafa Rauf Yanar siyasete atılmayı düşünen gençlere de örnek olmaya devam ediyor.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar tüm bunların yanı sıra göreve gelmesinin ardından tıpkı seçim çalışmalarında olduğu gibi il, ilçe, belde ve köylerde de ziyaretlerde bulunarak vatandaşlara sadece seçimden seçime değil her zaman biz sizlerleyiz mesajı da verirken bu davranışları Nevşehir’de taraflı tarafsız her kesimin takdirini topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.