MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Öğretmenler Günü Mesajı Yayımladı

SİYASET 23.11.2017 - 11:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Öğretmenler Günü Mesajı Yayımladı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, bütün öğretmenlerin gününü kutladı.
  24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ‘’Millet mekteplerinin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanın verildiği gün olan 24 Kasım’ı, Öğretmenler Günü olarak hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız’’ dedi.   Yanar, mesajında şunları söyledi; "Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, bütün öğretmenlerin gününü kutladı.

 

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımlayan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, ‘’Millet mekteplerinin açıldığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e Başöğretmenlik unvanın verildiği gün olan 24 Kasım’ı, Öğretmenler Günü olarak hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşamaktayız’’ dedi.

 

Yanar, mesajında şunları söyledi;

"Türkiye iyi yetişmiş, genç ve dinamik nüfusuyla eğitimden sağlığa, adaletten emniyete büyük başarılara imza atıyor, muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkma yolunda kararlı adımlarla ilerliyor. Hiç şüphesiz, milletçe elde ettiğimiz bu başarıda, kat ettiğimiz mesafede en büyük emek, yurdumuzun dört bir yanında fedakârca görev yapan öğretmenlerimize aittir. İnanıyorum ki, insan sevgisini hiçbir zaman yitirmeyen, idealizmlerini asla kaybetmeyen, dünyadaki gelişmelere bigâne kalmayan öğretmenlerimiz sayesinde bu ülkenin geleceği çok daha aydınlık olacaktır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 24 Kasım 1928 yılında “başöğretmen” sıfatını alması vesilesiyle, her yıl Öğretmenler Günü olarak kutladığımız 24 Kasım gününün tüm öğretmenlerimize hayırlı olmasını diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.