Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar Oyunu, Oğluyla Birlikte Kullandı

SİYASET 24.06.2018 - 13:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar Oyunu, Oğluyla Birlikte Kullandı

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar oyunu Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulu 1070 nolu sandıkta oyunu kullandı.
  AK Parti İl Başkanı Yanar Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde oyunu Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulunda oyunu 1070 nolu sandıkta kullandı. Yanar oyunu oğlu ile birlikte atarken seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni etti.   Yanar,  “ Nevşehir Turgut Akdevelioğlu İlköğretim okulunda 1070 nolu sandıkta oyumuzu kullandık. Rabbim bu seçimlerimizi, vatanımıza milletimize hayır mübarek eylesin. İnşallah akşam sandıklar açıldığında kazasız belasız olarak bu seçimi atlamış olacağız. Seçimler sonrasında yeni cumhurbaşkanımızı, yeni hükümetimizi, yeni meclisimizi belirlemiş oluruz” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar oyunu Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulu 1070 nolu sandıkta oyunu kullandı.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimlerinde oyunu Turgut Akdevelioğlu İlköğretim Okulunda oyunu 1070 nolu sandıkta kullandı. Yanar oyunu oğlu ile birlikte atarken seçimlerin ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni etti.

 

Yanar,  “ Nevşehir Turgut Akdevelioğlu İlköğretim okulunda 1070 nolu sandıkta oyumuzu kullandık. Rabbim bu seçimlerimizi, vatanımıza milletimize hayır mübarek eylesin. İnşallah akşam sandıklar açıldığında kazasız belasız olarak bu seçimi atlamış olacağız. Seçimler sonrasında yeni cumhurbaşkanımızı, yeni hükümetimizi, yeni meclisimizi belirlemiş oluruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.