MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Belediye Başkan adayı Arı, çeşitli ziyaretlerde bulundu

SİYASET 12.12.2018 - 18:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Belediye Başkan adayı Arı, çeşitli ziyaretlerde bulundu

AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim ARI ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.
  Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'i ziyaret etti.    Göktürk ve Tanrıver, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.   Belediye Başkan Adayı Arı ve Ak Parti İl Başkanı Yanar bir sonraki ziyaretlerini Muhtarlar Odası Başkanlığına gerçekleştirerek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.   Rasim Arı, ziyareti sırasında mahalle muhtarlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken muhtarların mahallelerle ilgili talep ve sorunlarını dinledi. Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı projeleri hakkında muhtarlara bilgi verirken, birlikte çalışarak ve gayret sarf ederek Nevşehir'i her alanda ileri taşıyacaklarını ifade etti.   Rasim Arı programı kapsamında sanayi esnafı ile de bir araya geldi.    Sanayi esnafıyla bir süre sohbet eden Arı ziyareti sırasında şu ifadeleri kullandı: "Hayalini kurduğumuz marka şehrimizin en kuvvetli destekleyicisi sanayi esnafımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Ticaret odamız ve sanayi odamız başta olmak üzere sanayicilerimizin kanayan yaralarına hep birlikte merhem olacağız. Biz bu şehri birlikte yöneterek daha iyi seviyelere taşıyacağız. Şehrimizde yaşayan her kesimin mutlu olduğu bir şehir hayal ediyoruz." 
AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim ARI ve AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ile birlikte bir takım ziyaretler gerçekleştirdi.

 

Belediye Başkan Adayı Rasim Arı ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar 24. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Murat Göktürk ve AK Parti Nevşehir eski İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver'i ziyaret etti. 

 

Göktürk ve Tanrıver, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan adayı Rasim Arı’ya ve beraberindekilere ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek, başarı dileğinde bulundu.

 

Belediye Başkan Adayı Arı ve Ak Parti İl Başkanı Yanar bir sonraki ziyaretlerini Muhtarlar Odası Başkanlığına gerçekleştirerek mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiler.

 

Rasim Arı, ziyareti sırasında mahalle muhtarlarıyla karşılıklı görüş alışverişinde bulunurken muhtarların mahallelerle ilgili talep ve sorunlarını dinledi.

Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı projeleri hakkında muhtarlara bilgi verirken, birlikte çalışarak ve gayret sarf ederek Nevşehir'i her alanda ileri taşıyacaklarını ifade etti.

 

Rasim Arı programı kapsamında sanayi esnafı ile de bir araya geldi. 

 

Sanayi esnafıyla bir süre sohbet eden Arı ziyareti sırasında şu ifadeleri kullandı: "Hayalini kurduğumuz marka şehrimizin en kuvvetli destekleyicisi sanayi esnafımızla bir araya geldiğimiz için çok mutluyum. Ticaret odamız ve sanayi odamız başta olmak üzere sanayicilerimizin kanayan yaralarına hep birlikte merhem olacağız. Biz bu şehri birlikte yöneterek daha iyi seviyelere taşıyacağız. Şehrimizde yaşayan her kesimin mutlu olduğu bir şehir hayal ediyoruz." 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.