Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekili Açıkgöz Esnafları Ziyaret Etti

SİYASET 20.03.2018 - 11:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekili Açıkgöz Esnafları Ziyaret Etti

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar çarşı merkezinde milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte esnafları ziyaret etti.
  AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Esnaflar ile bir süre sohbet eden İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz esnafların ne gibi sıkıntıları olduğunu dinlerken AK Parti iktidarı boyunca esnaflara yapılan desteği anlattılar.   İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz esnaflara hayırlı işler dilerken Yanar yaptığı açıklamada, Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah” dedi.
AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar çarşı merkezinde milletvekili Mustafa Açıkgöz ile birlikte esnafları ziyaret etti.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekili Mustafa Açıkgöz esnaf ziyaretlerinde bulundu.  Esnaflar ile bir süre sohbet eden İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz esnafların ne gibi sıkıntıları olduğunu dinlerken AK Parti iktidarı boyunca esnaflara yapılan desteği anlattılar.

 

İl Başkanı Yanar ve milletvekili Açıkgöz esnaflara hayırlı işler dilerken Yanar yaptığı açıklamada, Nevşehir merkez esnaf ziyaretlerimiz ile gönüllere ulaşmaya devam ediyoruz. Milletimizden aldığımız güç ve inançla Durmak Yok yola devam inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.