Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekilleri Açıkgöz, Gizligider Tribünleri Coşturdu

SİYASET 01.04.2018 - 18:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar ve Milletvekilleri Açıkgöz, Gizligider Tribünleri Coşturdu

Nevşehirspor’un Gazi Stadyumunda Adana Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider tribünleri coşturdu.
  Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek son haftaya kazasız olarak girdi. Nevşehirspor’u sezon başından itibaren yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Adana Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de Nevşehirspor forması giyinerek tribünleri gezdi.  İl Başkanı Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider tribünlerden büyük ilgi görürken İl Başkanı Yanar ile birlikte milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider tribünler ile birlikte tezahürat yaptı.   Maç sonunda ise Yanar, Açıkgöz ve Gizligider Nevşehirspor’un maçı galip tamamlamasıyla birlikte mutlulukları adeta ikiye katlandı.
Nevşehirspor’un Gazi Stadyumunda Adana Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider tribünleri coşturdu.

 

Bölgesel Amatör Lig 5.grupta şampiyonluk mücadelesi veren kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehirspor, Adana Büyükşehir Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek son haftaya kazasız olarak girdi. Nevşehirspor’u sezon başından itibaren yalnız bırakmayan AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Ebubekir Gizligider Adana Büyükşehir Belediyespor maçı öncesinde de Nevşehirspor forması giyinerek tribünleri gezdi.  İl Başkanı Yanar ve milletvekilleri Açıkgöz ile Gizligider tribünlerden büyük ilgi görürken İl Başkanı Yanar ile birlikte milletvekilleri Açıkgöz ve Gizligider tribünler ile birlikte tezahürat yaptı.

 

Maç sonunda ise Yanar, Açıkgöz ve Gizligider Nevşehirspor’un maçı galip tamamlamasıyla birlikte mutlulukları adeta ikiye katlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.