MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Yaşlılar Haftasını Kutladı

SİYASET 19.03.2018 - 10:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Yaşlılar Haftasını Kutladı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Yaşlılar haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar mesajında, “Bizler için birer hayat rehberi olan, aile ve toplumumuzun en temel yapı taşını oluşturan yaşlılarımız aynı zamanda kültürlerimizin yarınlara aktarılmasına da vesile olmaktadır” dedi.   Yanar’ın mesajı şöyle; "Yaşlılarımızın bizlerin dünü, bugünü ve yarınıdır, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Aile ve toplumumuzun en temel yapı taşı olan yaşlılarımız aynı zamanda kültürlerimizin yarınlara aktarılmasına da vesile olmaktadırlar. Yaşlılık hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Bizler millet olarak yaşlılarımızı asla bir yük olarak görmedik aksine onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yaşam standartlarını iyileştirebilmek için var gücümüzle çalıştık. Hükümetimiz yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için bir dizi yasal düzenlemeler getirdi. Devletimiz, değerli büyüklerimizin, modern çağın hızına ayak uydurması için çalışmalarını sürdürmektedir. Ve sürdüreceğinden de hiçbir şüphem yoktur. Tüm bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin ve yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı canı gönülden kutluyor, mutlu, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.”
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, Yaşlılar haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Yanar mesajında, “Bizler için birer hayat rehberi olan, aile ve toplumumuzun en temel yapı taşını oluşturan yaşlılarımız aynı zamanda kültürlerimizin yarınlara aktarılmasına da vesile olmaktadır” dedi.

 

Yanar’ın mesajı şöyle;

"Yaşlılarımızın bizlerin dünü, bugünü ve yarınıdır, aydınlık geleceğimizin teminatıdır. Aile ve toplumumuzun en temel yapı taşı olan yaşlılarımız aynı zamanda kültürlerimizin yarınlara aktarılmasına da vesile olmaktadırlar. Yaşlılık hayatımızın kaçınılmaz bir gerçeğidir. Bizler millet olarak yaşlılarımızı asla bir yük olarak görmedik aksine onların yaşamlarını kolaylaştırmak, yaşam standartlarını iyileştirebilmek için var gücümüzle çalıştık. Hükümetimiz yaşlılarımızın kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak için bir dizi yasal düzenlemeler getirdi. Devletimiz, değerli büyüklerimizin, modern çağın hızına ayak uydurması için çalışmalarını sürdürmektedir. Ve sürdüreceğinden de hiçbir şüphem yoktur. Tüm bu duygu ve düşüncelerle tüm büyüklerimizin ve yaşlılarımızın ‘Yaşlılar Haftası’nı canı gönülden kutluyor, mutlu, huzurlu ve bereketli bir ömür diliyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.