Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanı Yanar, Ziyaretlere Başladı

SİYASET 01.11.2017 - 22:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

AK Parti İl Başkanı Yanar, Ziyaretlere Başladı

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik iadeyi ziyaretlerine başladı.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Nevşehir’de ki Sivil Toplum Kuruluşu, Vakıf ve Derneklere yönelik iadeyi ziyaretlerine başladı.   Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığına atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.   Daha sonra Birlik Vakfı Nevşehir Şubesini ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Şube Başkanı Gürbüz Dinç ile Nevşehir gündemi üzerine sohbet etti.   Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’ye makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren Yanar, oda temsilcileri ile esnafların sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Akabinde Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden Yanar ve ekibi burada Oda Başkanı Selim Özmen’le bir süre görüştü.   Ayrıca esnaf ziyaretlerine de devam eden Yanar, merkezde faaliyet gösteren esnafların sıkıntılarını dinledi. Yanar, yaptığı açıklamada, Nevşehir’de ki STK, Vakıf, Dernek ve esnaflara büyük önem gösterdiklerini belirterek; “AK Parti olarak biz her daim STK, Vakıf ve Derneklerimiz ile esnaflarımızla istişare halindeyiz, şehrimizin gelişimi ve değişimi için her biri büyük bir önem arz eden STK’larımız, esnaflarımız, İlimizin mihenk taşlarıdır. Bütün STK’larımıza ve esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.   Daha sonra Enderun Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden Yanar ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf Başkanı Mustafa Aydoğdu ile görüştü.
AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşlarına yönelik iadeyi ziyaretlerine başladı.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretlerine gelen Nevşehir’de ki Sivil Toplum Kuruluşu, Vakıf ve Derneklere yönelik iadeyi ziyaretlerine başladı.

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti İl Başkanlığına atanan Avukat Mustafa Rauf Yanar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ilk olarak Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş’ı ziyaret ederek bir süre görüştü.

 

Daha sonra Birlik Vakfı Nevşehir Şubesini ziyaret eden İl Başkanı Yanar ve yönetim kurulu üyeleri Şube Başkanı Gürbüz Dinç ile Nevşehir gündemi üzerine sohbet etti.

 

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü’ye makamında nezaket ziyareti gerçekleştiren Yanar, oda temsilcileri ile esnafların sorunları üzerine görüş alışverişinde bulundu. Akabinde Nevşehir Sebzeciler Meyveciler ve Pazarcılar Esnaf Odaları Birliğini ziyaret eden Yanar ve ekibi burada Oda Başkanı Selim Özmen’le bir süre görüştü.

 

Ayrıca esnaf ziyaretlerine de devam eden Yanar, merkezde faaliyet gösteren esnafların sıkıntılarını dinledi. Yanar, yaptığı açıklamada, Nevşehir’de ki STK, Vakıf, Dernek ve esnaflara büyük önem gösterdiklerini belirterek; “AK Parti olarak biz her daim STK, Vakıf ve Derneklerimiz ile esnaflarımızla istişare halindeyiz, şehrimizin gelişimi ve değişimi için her biri büyük bir önem arz eden STK’larımız, esnaflarımız, İlimizin mihenk taşlarıdır. Bütün STK’larımıza ve esnaflarımıza işlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum” dedi.

 

Daha sonra Enderun Eğitim Vakfı’nı ziyaret eden Yanar ve yönetim kurulu üyeleri, Vakıf Başkanı Mustafa Aydoğdu ile görüştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.