MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

AK Parti İl Başkanlığı, Bölge toplantısına hazır

SİYASET 23.08.2019 - 08:09, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

AK Parti İl Başkanlığı, Bölge toplantısına hazır

AK Parti İl Başkanlığı İç Anadolu bölge toplantısına ev sahipliği yapacak.
  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Genel Merkez tarafından belirlenen toplantılar kapsamında İç Anadolu Bölgesi toplantısına ev sahipliği yapacak. Ortahisar Ramada otelde bugün başlayacak olan toplantı 3 gün boyunca devam edecekken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra İl Başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katılacak.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri yapılacak olan toplantı öncesinde dün akşam otelde son hazırlıkları tamamlarken burada da mini bir toplantı gerçekleştirdi. Yanar burada yaptığı açıklamada, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge toplantımız öncesi konaklama yerini ve toplantı salonlarımızın son halini incelemek adına yönetimimiz ile birlikte istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.   Yapılacak olan toplantıya bugün AK Parti'de ilçe başkanları giriş yapacakken, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere İl Başkanları, Belediye Başkanları ve milletvekilleri ise toplantıya yarından itibaren katılacak.   
AK Parti İl Başkanlığı İç Anadolu bölge toplantısına ev sahipliği yapacak.

 

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı Genel Merkez tarafından belirlenen toplantılar kapsamında İç Anadolu Bölgesi toplantısına ev sahipliği yapacak. Ortahisar Ramada otelde bugün başlayacak olan toplantı 3 gün boyunca devam edecekken toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra İl Başkanları, milletvekilleri, belediye başkanları ve ilçe başkanları katılacak.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve yönetim kurulu üyeleri yapılacak olan toplantı öncesinde dün akşam otelde son hazırlıkları tamamlarken burada da mini bir toplantı gerçekleştirdi. Yanar burada yaptığı açıklamada, “Genel Merkez Yerel Yönetimler Bölge toplantımız öncesi konaklama yerini ve toplantı salonlarımızın son halini incelemek adına yönetimimiz ile birlikte istişare toplantımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

 

Yapılacak olan toplantıya bugün AK Parti'de ilçe başkanları giriş yapacakken, Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki başta olmak üzere İl Başkanları, Belediye Başkanları ve milletvekilleri ise toplantıya yarından itibaren katılacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.